banner171

Gaziosmanpaşa'nın Burhan HOCA'sı var.

Ak parti İstanbul milletvekili Prf.Dr.Burha KUZU , Gaziosmanpaşayı adım adım dolaşıyor.

Gaziosmanpaşa'nın Burhan HOCA'sı var.
Ak parti İstanbul milletvekili Prf.Dr.Burha KUZU , Gaziosmanpaşayı adım adım dolaşıyor.Halkın büyük bir teveccüh gösterdiği Burhan HOCA , sokak sokak , dükkan dükkan dolaşarak Ak parti icraatlarını anlatarak Ak parti için oy istiyor.

Burhan Kuzu'yu her yerde görebilmek mümkün Gaziosmanpaşa'da .Bazen Kadınların toplantısında okulların sorunlarını dinlerken, bazen Esnafların problemlerini dinlerken , bazen hastane sıralarında vatandaşların problemlerini çözmeye çalışırken .

Dün de Gaziosmanpaşa'nın altını üstüne getirdi Burhan Hoca. Gaziosmanpaşa ilçesine kazandırılan Paşa konağı sosyal tesislerinin açılışından sonra , yaparlar inşaat malzemeleri fabrikasını gezerek çalışanlarla görüşen Burhan Kuzu , ardından Hürriyet mah ve Kara deniz mahallesinde hanımlar lokallerini ziyaret ederek , hanımların sorunlarını dinledi.Oradan Efe cam üretim tesislerinde işçilerle bir araya gelerek Ak parti hükümetinin icraatlarını anlattı.Oradan Govanni Tekstil,Fonex kozmetik , İnto tekstil fabrikalarını gezerek hem işverenlerin hemde işçilerin sorunlarını dinleyen Kuzu, Manastırlılar derneğinin gecesine katıldı.

Tüm organizasyonlara kendi dinamizmini ve esprilerini katan Burhan Hoca, gençlere taş çıkardı.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153