banner171

Hz Fatıma'yı anma programı

Hazreti Fatıma Platformu tarafından gelenekselleşen Hz. Fatıma'yı Anma programının 9.su 31 Mart Pazar günü saat 14-17 arası gerçekleştirilecek.

Hz Fatıma'yı anma programı
 Hz. Fatıma'yı tanıtmak  ve  anlatmak fikriyle yola çıkan Hz. Fatıma Platformu, 2013'ün  ilk programını  İstanbul'da düzenliyor. Dolu dolu bir içeriğe sahip  programı  Selahattin Kocaaslan sunacak. Daha önceki yıllarda yaptıkları  sokak  röportajları ile hem video paylaşım sitelerinde hem de sosyal medyada  büyük  ses getiren Platform, bu yıl mikrofonunu Anadolu'nun sokaklarına  çeviriyor  ve  Hz. Fatıma'yı soruyor.  Programın  bir de ünlü bir konuğu var.

Programın  İçeriği

Beyazıt Camii İmam-hatibi Suad Gözütok'un Kuran-ı Kerim okumasıyla başlayacak  programda, Kurtlar Vadisi dizisinin senaristi  ve  Aşkın Şehidi kitabıyla milyonları  etkileyen  Ahmet Turgut bir sunum yapacak.

Veysel Çelikdemir'in Kum Sanatı Gösterisiyle Hz. Fatıma'nın hayatından kesitler sunacağı akış Cemal Aykaç'ın şiir okuması ve Hz. Fatıma Gençlik grubundan İlahileriyle devam edecek.

Katılımı ücretsiz olan programın en büyük sürprizi bir umre çekilişi olacak. Çekilişle seçilecek bir kişi organizasyonca kutsal topraklara gönderilecek.

Gelenekselleşen programın gelenekselleşen kitapçığı "Vahy evinin kızı Hz. Fatıma" üst başlığında "Edebiyatçıların ve İlahiyatçı kadınların kaleminden Hz.Fatıma" kitabı da katılımcılara hediye edilecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2013, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153