banner171

Kağıthane'de Esnaf Ziyaretlerine Devam

Kağıthane'de Kentsel Dönüşüm hızla devam ederken, Başkan Fazlı Kılıç'ın sosyal faaliyetleri de devam ediyor.

Kağıthane'de Esnaf Ziyaretlerine Devam

Makamında, salon programlarında, ev ziyaretlerinde istişarelerini sürdüren Başkan Fazlı Kılıç, mahallelerdeki esnafları da işyerlerinde ziyaret ederek, onlarında fikir ve görüşlerine başvuruyor.

Fazlı Kılıç'ın, mutat hale getirerek, her yıl düzenli bir şekilde sürdürdüğü Esnaf Ziyaretleri Mayıs ayının ortalarına kadar devam edecek. Esnaf Ziyareti ve Halk Meclisi Programları, Ak Parti'nin Yerel Yönetimlerdeki Siyaset Anlayışının bir parçası olarak düzenleniyor. Her Mahallenin işlek cadde ve sokaklarında uygulanan ziyarete Belediye Başkanı, Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de iştirak ediyor.

2012 yılının Esnaf Ziyaretleri, 22 Şubatta başladı. 15 Mayısa kadar devam edecek olan ziyaretler, mahallelerin konumuna göre 2 ila 4 gün arasında gerçekleştiriliyor ve gündüz Esnaf Ziyareti yapılan Mahallede, akşam saatlerinde bir de Halk Meclisi düzenlenerek yapılan çalışmalar vatandaşlarla istişare ediliyor.

19 Mahallenin 5 inde gerçekleştirilen ziyaretlerde esnafın, Başkanı her zaman aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etmeleri, katılımcı bir idareci olan Fazlı Kılıç'ı da mutlu etmekte.

Kağıthane'de büyük bir aile olduklarını her zaman vurgulayan Fazlı Kılıç, "Zamanı Hizmete Dönüştüren Belediye" olarak "Kağıthane'de Mutluyum" sloganını İlçede yaşayan herkese duyuruyor.       

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153