banner171

Kar daha ne kadar sürecek?

İstanbul Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli ve bugün idari izinli sayılan engelli personel ile hamilelerin yarın da izinlerinin devam etmesine karar verdi.

Kar daha ne kadar sürecek?

İstanbul Valiliği, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli ve bugün idari izinli sayılan engelli personel ile hamilelerin yarın da izinlerinin devam etmesine karar verdi.

 
Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji yetkilileri, iİlimizde devam eden kar yağışının Çarşamba günü akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildirmektedir.
Hava sıcaklığının mevsim normallerinin çok altında seyredeceğinden kuvvetli don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz koşullar dikkate alınarak tedbir amacıyla 31 Ocak Salı günü izinli sayılan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli özürlü personel ile hamilelerin idari izinlerinin 1 Şubat Çarşamba günü de devam etmesine karar verilmiştir." denildi.
Valilik, don ve buzlanmanın özellikle ara cadde ve sokaklarda araç trafiği ve yaya ulaşımında meydana getirebileceği olumsuz etkiler göz önüne alınarak, tedbir amacıyla bugün bir gün süreyle idari izinli sayılan kamu kurum ve kuruluşlarında görevli özürlü personelle hamilelerin idari izinlerinin yarın da devamına karar verdi.
İSTANBUL'DA YİNE KAR VAR, ANADOLU YAKASINDA DAHA ETKİLİ
Öte yandan meteorolojik tahminlere göre İstanbul'da kar bugün ve yarın da etkili yağacak. Bugün kentin Anadolu yakasında daha etkili olması beklenen kar yağışının etkili yağış noktaları farklılık gösterse de yarın da gözleneceği öngörülüyor.
KADİR TOPBAŞ'TAN İSTANBULLULARA KAR TAVSİYESİ
Yaklaşık bir haftadır İstanbul'da etkili olan kar yağışını değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, otomobilleriyle yola çıkmayıp toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullulara teşekkür etti. Kimseye sokağa çıkmama önerisinde bulunmadıklarını belirten Topbaş, İstanbulluları 7 Şubat'a kadar trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AJANSLAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153