banner171

Keçesuyu seçkinler Yükseliyor.

Gaziosmanpaşa'nın ilk kentsel yenilenme projesi olan Keçesuyu seçkinler sitesi yükseliyor.

Keçesuyu seçkinler Yükseliyor.
Gaziosmanpaşa'nın ilk kentsel yenilenme projesi olan Keçesuyu seçkinler sitesi yükseliyor.

Gaziosmanpaşa merkezine 500 metre mesafede yapılan sitede , 2600 m2 kapalı otoparkın yanı sıra çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı , pergulolar ve sosyal donatı alanları bulunuyor.

Rezidansın zemin kat seviyesine üç aylık bir çalışma neticesinde ancak gelebildiklerini söyleyen Fatih Aydemir,yaklaşık 3000 m2 lik bir kapalı alanda otoparklar,teknik odalar ve sığınakların bulunudunu belirterek artık binamız yükselmeye başlayacak dedi.

CEBECİ TAŞ OCAKLARI GİBİ ZEMİN 

Binanın zeminden 14 kat yüksekliğinde olduğunu ve normal 2.kattan sonra diğer binalardan ayrışacağını söyleyerek,bizim projemiz Gaziosmanpaşa'nın en sağlam zemini olan cebeci taş ocaklarına benzer bir zemine sahiptir.Bu sebeple hafriyatta kırıcı kullanmak zorunda kaldık dedi.



Ayrıca binanın yüksekliğinden dolayı temelde kullanılan demir ve betonun özel olarak seçildiğini söyleyen Aydemir,Çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bizim binamız gerek zeminiyle , gerek kullanılan donatılarla deprem riskinin en az yaşanacağı binalardan biri olacaktı dedi.







ÖRNEK DAİRE YAPILACAK


Projede Ayrıca site içerisinde yaklaşık 1000 m2'lik bir sosyal donatı alanı olacağını söyleyen Fatih Aydemir , Hedefimiz bir ay içerisinde siteni 1. katında örnek daire oluşturarak vatandaşlarımıza gerçek boyutlarında dairemizi gösterebileceğiz dedi.





VİAPORT'A KOMŞU OLACAK.


Projenin üst katlarının tam karşısında İBB tarafından yaptırılan ve inşaatı başlayan Viaport benzeri büyük bir alışveriş merkezi,100 dönüm gölet, rezidanslar gibi 600 dönümlük bir proje yükselmeye başladı.


















YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet kurt
ahmet kurt - 13 yıl Önce

seckinlerede bu yakışır.bravo fatih bey

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153