banner171

Neşet Ertaş'ın vasiyeti ne oldu?

Bu sabah hayata veda eden ünlü ozanın son isteğini ailesi duyurdu. Vasiyeti mezarıyla ilgiliydi.

Neşet Ertaş'ın vasiyeti ne oldu?

Söylediği türkülerle gönüllerde taht kuran Neşet Ertaş'ın ailesi, sanatçının vasiyetini açıkladı. Ünlü ozan 'beni babamın avucuna defnedin" demiş.

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaş'ın, memleketi Kırşehir'de toprağa verileceği bildirildi.

Ertaş'ın hayatını kaybettiğini öğrenen sevenleri ve hemşehrileri Medical Park İzmir Hastanesi 1.20120925132411.jpgönünde toplanmaya başladı. Vatandaşların oldukça üzgün oldukları gözlendi.

VASİYETİNİ OĞLU AÇIKLADI

Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş, Medical Park İzmir Hastanesi'nde düzenlenen basın toplantısında, acılarının çok taze olduğunu söyledi.

Babasının Türkiye'ye malolmuş bir sanatçı olduğunu kaydeden Ertaş, ''Bizim babamızda ama Türkiye'nin abisi, babası, kardeşiydi. Cenazesini Kırşehir'e götüreceğiz. Babası Muharrem Ertaş'ın yanına defnedilmeyi istemişti. En kısa zamanda cenazeyi götüreceğiz'' dedi.

Neşet Ertaş'ın kardeşi Necati Ertaş ise abisinin Kırşehir'de defnedileceğini kaydederek, ''(Babamın avucuna defnedin) demişti'' ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2012, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153