banner171

Otogarda yeniden yapılandırma çalışmaları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile şehirlerarası ulaşım sektörü kuruluşlarının başlattığı, otogarı yeniden yapılandırma süreci devam ediyor.

Otogarda yeniden yapılandırma çalışmaları
Otogarı yeniden yapılandırma sürecinde, Büyük İstanbul Otogar’ında yapılacak olan iyileştirmeler için alt çarşılardan başlayan çalışmalar devam ediyor.
 
Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Başkan Yardımcısı ve Büyük İstanbul Otogarı’ndan Sorumlu Genel Koordinatör Ali Çıkkan ve Genel Koordinatör Yardımcısı Selami Güneş, otogarda incelemeler yaptı.
 
Otogar 38 kotta yapılan incelemelerde otobüslerin giriş ve çıkış yaptığı güzergâhlar kontrol edildi, yol güzergâhlarında görüntü kirliliği yaratan faktörler tespit edildi.  Ayrıca tamircilerin servis önlerine çıkarttıkları hurdalar için, servis yetkilileriyle görüşerek en kısa süre içinde hurdaların kaldırılması istendi.
 
Güzelleşme adına tüm çalışmalar yapılacak
 
Büyük İstanbul Otogar’ı içinde eksik ve bakımsız alanları tek tek tespit edeceklerini belirten Başkan Yardımcısı Ali Çıkkan, otogarın alt çarşılarının boyanması ve güzelleşmesi adına tüm çalışmaların yapılacağını belirtti.
 
Önümüzdeki haftalarda otogar esnafı ile bir araya geleceklerini söyleyen Çıkkan, “Esnafımız ile yapılacak olan toplantılarda tespit edilecek olan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durulacak. Sayın Kadir Topbaş’a verdiğimiz sözü yerine getirmek amacıyla elimizden geleni yapacağız. Çağdaş, modern ve yaşanılabilir bir otogar için tüm esnafımızın çalışmalarda destek vermesini bekliyoruz” diye konuştu.İSTANBUL AJANSI

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2013, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153