banner171

Servisçilerin plakalarına ilişkin çalışma başladı

İstanbul'daki servis taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren esnafın plaka taleplerine ilişkin çalışma başladı.

Servisçilerin plakalarına ilişkin çalışma başladı
 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, servis taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren esnafın plaka taleplerine ilişkin çalışma başlatıldığını açıkladı.

Başkan Kadir Topbaş esnafın taleplerinin karşılanmasına ilişkin esas ve usullerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İTO temsilcileri ve ilgili esnaf odası yöneticilerinin yer alacağı çalışma grubu tarafından belirleneceğini açıkladı. 
Topbaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:  
“Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın “Esnaf Buluşması” sırasında servis taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren esnafın taleplerine yönelik değerlendirmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli çalışmaları başlattık. Bu doğrultuda  Sn. Cumhurbaşkanımızın söz konusu açıklamayı yaptığı tarih olan 25 Mayıs 2015’ten itibaren servis taşımacılığı yapılmasına imkan veren yeni güzergah belgesi düzenleme faaliyetimizi esnafımızın talebi uyarınca durdurduk.İstanbul’da servis taşımacılığına ilişkin yeni esas ve usuller,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İTO temsilcileri ve ilgili esnafımızın meslek odası yöneticilerinin yer alacağı çalışma grubu tarafından belirlenecektir.”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 25 Mayıs'ta düzenlenen Büyük Esnaf Buluşması'nda "Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımıza söylüyorum ilgilenecek bu konuyla. Plakalar servisçilere hayırlı olsun'' demişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 00:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153