Galatasaray'dan gollü prova!

Spor 22.07.2013 - 16:15, Güncelleme: 22.07.2013 - 16:15 1150+ kez okundu.
 

Galatasaray'dan gollü prova!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, 3. hazırlık maçında Malaga ile karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi.
 Galatasaray 12. dakikada Wesley Sneijder'in ceza alanı dışında attığı golle öne geçerken, Malaga ilk yarının sonunda yakaladığı ilk pozisyonda 45. dakikada Santa Cruz'un golü ile beraberliği yakaladı. Tam ilk yarı böyle bitecek derken, Didier Drogba sahneye çıktı ve Albert Riera'nın ortasına güzel bir kafa vuruşu yaparak takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı. İkinci yarıda sarı-kırmızılılarda birçok oyuncu değişikliği yapıldı. Chedjou, Hakan Balta, Yekta, Amrabat, Kazım ve Umut Bulut oyuna dahil oldu. Mücadelede iki ekip de istediği pozisyonlara girmekte sorun yaşarken, Malaga yine yakaladığı pozisyonu gole çevirdi. 58. dakikada Anderson takımına beraberliği getirdi. 74. dakikada da defansın arasına atılan topta ceza alanında rakibini düşüren Dany kırmızı kart gördü ve Duda penaltı vuruşunu gole çevirerek Malaga'yı öne geçirdi ve maçın son dakikasında Sabri'nin ortasında Kazım skora denge getirerek mücadelenin skorunu tayin etti: 3-3. 2. etap kamp çalışmaları kapsamında Slovenya'ya gidecek olan Galatasaray'ın sıradaki hazırlık maçı, 29 Temmuz günü Napoli ile olacak. fotomac.com
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Galatasaray, 3. hazırlık maçında Malaga ile karşı karşıya geldi. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 3-3 sona erdi.
 Galatasaray 12. dakikada Wesley Sneijder'in ceza alanı dışında attığı golle öne geçerken, Malaga ilk yarının sonunda yakaladığı ilk pozisyonda 45. dakikada Santa Cruz'un golü ile beraberliği yakaladı. Tam ilk yarı böyle bitecek derken, Didier Drogba sahneye çıktı ve Albert Riera'nın ortasına güzel bir kafa vuruşu yaparak takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı.
İkinci yarıda sarı-kırmızılılarda birçok oyuncu değişikliği yapıldı. Chedjou, Hakan Balta, Yekta, Amrabat, Kazım ve Umut Bulut oyuna dahil oldu. Mücadelede iki ekip de istediği pozisyonlara girmekte sorun yaşarken, Malaga yine yakaladığı pozisyonu gole çevirdi. 58. dakikada Anderson takımına beraberliği getirdi. 74. dakikada da defansın arasına atılan topta ceza alanında rakibini düşüren Dany kırmızı kart gördü ve Duda penaltı vuruşunu gole çevirerek Malaga'yı öne geçirdi ve maçın son dakikasında Sabri'nin ortasında Kazım skora denge getirerek mücadelenin skorunu tayin etti: 3-3.

2. etap kamp çalışmaları kapsamında Slovenya'ya gidecek olan Galatasaray'ın sıradaki hazırlık maçı, 29 Temmuz günü Napoli ile olacak.


fotomac.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.