Fahrettin Koca: Aşı uygulamasına 14 Aralık'ta başlamayı planlıyoruz

Güncel 01.12.2020 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 17:02 1426+ kez okundu.
 

Fahrettin Koca: Aşı uygulamasına 14 Aralık'ta başlamayı planlıyoruz

Koronavirüs aşısı için tarih veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceliğin sağlık çalışanları olduğunu belirtti.
 Bakan Koca, Çin'den alınan Sinovac (CoronaVac) koronavirüs aşısının 20 milyon dozunun aralık ayından itibaren Türkiye'ye geleceğini duyurdu. İLK AŞILAMA 14 ARALIK'TA Aşılamanın başlayacağı tarihe de değinen Koca, "Her şey normal seyrederse aşıya 14 Aralık'ta sağlık çalışanlarına yaparak başlamak istiyoruz." ifadesini kullandı.
Koronavirüs aşısı için tarih veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceliğin sağlık çalışanları olduğunu belirtti.
 Bakan Koca, Çin'den alınan Sinovac (CoronaVac) koronavirüs aşısının 20 milyon dozunun aralık ayından itibaren Türkiye'ye geleceğini duyurdu.
İLK AŞILAMA 14 ARALIK'TA
Aşılamanın başlayacağı tarihe de değinen Koca, "Her şey normal seyrederse aşıya 14 Aralık'ta sağlık çalışanlarına yaparak başlamak istiyoruz." ifadesini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.