Sultangazi Belediyesi, Teknofest’te yerini aldı

Sultangazi 04.05.2023 - 08:58, Güncelleme: 04.05.2023 - 08:58 2314+ kez okundu.
 

Sultangazi Belediyesi, Teknofest’te yerini aldı

Sultangazi Belediyesi, Teknofest’te yerini aldı
Teknofest, 6. yılında Sultangazi Belediyesi de yerini aldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi’nin Robotik ve Fen Atölyelerine yer verilen stantta; 3D yazıcı, uzaktan kumandalı yarış robotları ile labirent robotları, mikroskopla incelenebilen canlı doku hücreleri ve daha birçok bilimsel materyal ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Sultangazi Belediyesi, bilime ve teknolojiye meraklı her yaştan katılımcıya hitap eden bilim standıyla festivalde yerini aldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi’nin Robotik ve Fen Atölyelerine yer verilen stantta; 3D yazıcı, uzaktan kumandalı yarış robotları ile labirent robotları, mikroskopla incelenebilen canlı doku hücreleri ve daha birçok bilimsel materyal ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Üstelik standı ziyaret eden katılımcıları roket maketi, uzay istasyonu maketi, şapka ve boyama kitabı (minikler için) hediyeleri bekliyor. DURSUN: HERKESİ TEKNOLOJİYLE BULUŞMAYA VE STANDIMIZA BEKLİYORUZ Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise Teknofest’in Türkiye’ye yeni ufuklar açtığını belirterek, herkesi bu önemli etkinliğe davet etti. Standı ziyaret eden Başkan Dursun, Türkiye’yi dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline getiren son yıllardaki bilim ve teknoloji hamlesine katkı vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye çok önemli bir teknoloji hamlesi başlattı. Başta savunma sanayimizin yıldızları Bayraktar TB2, Akıncı TİHA, MİUS Kızılelma, MMU gibi havacılığa dair son teknoloji ürünleri olmak üzere insanlarımız burada çok güzel gelişmelere şahit oluyor. Biz de Sultangazi Belediyesi olarak bu teknoloji hamlesine katkı vermeye devam edeceğiz. Sultangazi Belediyesi olarak bu festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standımızdaki tüm materyalleri burada bulunan gençlerle birlikte incelemeye, denemeye devam ediyoruz. Hepsi de oldukça ilgi çekici ve bilime merak uyandırıcı nitelikte. Ziyaretçilerimizin de standımızda bulunmaktan mutluluk duyduğunu gözlemliyoruz. Başta Sultangazili komşularım olmak üzere herkesi standımıza davet ediyoruz” diye konuştu. SELÇUK BAYRAKTAR SULTANGAZİ BELEDİYESİ STANDINDA Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncülerinden, Selçuk Bayraktar da, Sultangazi Belediyesi standını ziyaret ederek, alanda bulunan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Sultangazi Belediyesi, Teknofest A5 Blok’ta yer alan standında festivalin son günü olan 1 Mayıs Pazartesi gününe kadar, 09.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.
Sultangazi Belediyesi, Teknofest’te yerini aldı

Teknofest, 6. yılında Sultangazi Belediyesi de yerini aldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi’nin Robotik ve Fen Atölyelerine yer verilen stantta; 3D yazıcı, uzaktan kumandalı yarış robotları ile labirent robotları, mikroskopla incelenebilen canlı doku hücreleri ve daha birçok bilimsel materyal ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Sultangazi Belediyesi, bilime ve teknolojiye meraklı her yaştan katılımcıya hitap eden bilim standıyla festivalde yerini aldı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezi’nin Robotik ve Fen Atölyelerine yer verilen stantta; 3D yazıcı, uzaktan kumandalı yarış robotları ile labirent robotları, mikroskopla incelenebilen canlı doku hücreleri ve daha birçok bilimsel materyal ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Üstelik standı ziyaret eden katılımcıları roket maketi, uzay istasyonu maketi, şapka ve boyama kitabı (minikler için) hediyeleri bekliyor.

DURSUN: HERKESİ TEKNOLOJİYLE BULUŞMAYA VE STANDIMIZA BEKLİYORUZ

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise Teknofest’in Türkiye’ye yeni ufuklar açtığını belirterek, herkesi bu önemli etkinliğe davet etti.

Standı ziyaret eden Başkan Dursun, Türkiye’yi dünyanın sayılı ülkelerinden biri haline getiren son yıllardaki bilim ve teknoloji hamlesine katkı vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Türkiye çok önemli bir teknoloji hamlesi başlattı. Başta savunma sanayimizin yıldızları Bayraktar TB2, Akıncı TİHA, MİUS Kızılelma, MMU gibi havacılığa dair son teknoloji ürünleri olmak üzere insanlarımız burada çok güzel gelişmelere şahit oluyor. Biz de Sultangazi Belediyesi olarak bu teknoloji hamlesine katkı vermeye devam edeceğiz. Sultangazi Belediyesi olarak bu festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Standımızdaki tüm materyalleri burada bulunan gençlerle birlikte incelemeye, denemeye devam ediyoruz. Hepsi de oldukça ilgi çekici ve bilime merak uyandırıcı nitelikte. Ziyaretçilerimizin de standımızda bulunmaktan mutluluk duyduğunu gözlemliyoruz. Başta Sultangazili komşularım olmak üzere herkesi standımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

SELÇUK BAYRAKTAR SULTANGAZİ BELEDİYESİ STANDINDA

Milli Teknoloji Hamlesi’nin öncülerinden, Selçuk Bayraktar da, Sultangazi Belediyesi standını ziyaret ederek, alanda bulunan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sultangazi Belediyesi, Teknofest A5 Blok’ta yer alan standında festivalin son günü olan 1 Mayıs Pazartesi gününe kadar, 09.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gphaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.