banner171

Hüsmen Abi, Ak parti Kırklareli il başkanı Oldu.

Hüsmen Abi, Ak parti Kırklareli il başkanı Oldu.

Bölgemizde Ak parti açısından bu haftanın bomba haberi Hüsmen Terkin’in Memleketi olan Kırklareli’nden il başkanı adayı olması oldu.21 Nisan’daki kongrede Genel merkezin adayı olarak girecek.



Hüsmen Terkin 2004-2009 yılları arasında Gaziosmanpaşa belediye meclis üyesi olarak görev yaptı.2009 yılından sonra kendi işleri için Kırklareline yerleşti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Pınarhisar günlerinden tanıştığını bildiğimiz Hüsmen Abi, 2009 yılındaki yerel seçimlerde ilçe meclis üyesi bile olamamasına rağmen, tam 3 yıl sonra Kırklareli gibi bir şehre il başkanı oldu. Siyasi birikimi ve dava aşkı ile bu görevin de üstesinden başarıyla geleceğini umduğum Hüsmen Abiye yeni görevinde başarılar dilerim.

Ak parti ilginç bir parti, bu partide hiç kimse ve hiçbir emek heba olmuyor. Zamanı gelince bir yerlerden birileri gelip sana görev tevdi edebiliyorlar. Yeter ki bir derviş edasıyla beklemeyi bil ve davaya küsme!

Ak parti Sultangazi Kongresinde konuşma yapan İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu’nun “ bu partide görev istenmez, verilir.”  şeklinde açıklaması bu durumu son derece iyi açıklıyor. Dediğim gibi Ak parti Sıra dışı bir parti, halkın % 55 ‘i de belli ki bu sıra dışılığından dolayı Ak parti’yi tercih ediyor.

Ak parti’de siyaset yapanların, gönlünde başkanlık ve mebusluk geçen tüm dostlarımın bu gerçeği unutmaması gerekiyor bence.


YORUM EKLE
YORUMLAR
safak ergün
safak ergün - 12 yıl Önce

hayırlı olsun hüsmen beye...

Kemal bayat
Kemal bayat - 12 yıl Önce

hayırlı olsun hüsmen başkan.sıra inşallah yavuz başkanada gelicek

akrep
akrep - 12 yıl Önce

vallahı hic ıyı olmamış.hüsmen abiye gelince kadar ne cevherler vardı.yıllarca emek vermiş partiyi kurmuş genc dınamık liderler..arif ö.gibi yazık kı bunu göremeyenlere......

akrepçi
akrepçi - 12 yıl Önce

akrep arkadaş,hüsmen beye gelinceye kadar ne cevherler var demişssin ama sen hüsmen beyin cevherini görememissin.varını yoğunu bu davaya adamış birisine emek vermemiş demek olmaz.bence gurur duyman lazım bir goplu olarak.hemen muhalafete geçmeyin..ayrıca hüsmen başkanima başarilar diliyorum.

ayfer kocaer
ayfer kocaer - 12 yıl Önce

hüsmen bey eski teşkilatçı bir abimizdir kendisini kutluyor yeni görevinde başarılarının daim olmasını diliyorum

banner208

banner148

banner150

banner153