banner171

Denizli'de kaçırıldı İstanbul'da bulundu

40 bin lira fidye istenen Cemil S., İstanbul’da polis tarafından kurtarıldı.

Denizli'de kaçırıldı İstanbul'da bulundu

Denizli’de define kazısı sırasında altın bulduğunu söyleyerek para aldığı kişiler tarafından kaçırılıp 40 bin lira fidye istenen Cemil S., İstanbul’da polis tarafından kurtarıldı.

Polis Cemil Sungur’u kaçıran 5 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar Cemil Sungur’un define bulduğunu söyleyerek kendilerinden bulduğu altınları getirme karşılığında para aldığını ve kaçtığını söyledi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan ikisi tutuklandı.

Denizli Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Hasan S., oğlu Cemil S.’un 5 Mart 2011 tarihinde çalıştığı tekstil atölyesinden çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu bildirdi. Baba Hasan S., oğluyla son olarak konuştuğunda İstanbul yolu üzerinde olduğunu söyleyerek telefonu kapattığını söyledi. Hasan S., bir gün sonra kendisini arayan kişilerin oğlunun hayatına karşılık 40 bin lira fidye istendiğini belirtti.

Denizli Emniyet Müdürlüğünün olayı İstanbul polisine bildirmesi üzerine Gasp Büro Amirliği Ekiplerince soruşturma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen Cemil S.’ih zorla tutulduğu Arnavutköy’deki adrese tespit edildi. Polis bir süre gizli olarak izlediği eve sabaha karşı operasyon düzenledi. Kapıyı kırarak içeri giren dedektifler Abdullah Ç., Bayram Ç. adlı zanlıları yakalandı. Bir odada zorla tutulan Cemil S.’da polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Operasyonda ayrıca İstanbul’da Hasan Y., Hüseyin Y. İzmit’te Kadir Ö. gözaltına alındı.

Gasp Büro Amirliğinde ifade veren zanlılar kaçırdıkları Cemil Sungur’un kendilerini dolandırdığını iddia etti. Zanlılardan Hüseyin Y. “Bize define bulduğunu elinde çok miktarda altın olduğunu söyledi. Altınları getirmek için para aldı. Daha sonra ortadan kayboldu. Onu bulduk bize parayı harcadığını söyledi. Onu kaçırıp parayı babasından almak istedik.” dedi.Mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hüseyin Y. ile Abdullah Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153