banner171

FAZLI KILIÇ GREKO-ROMEN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI KAMPINI ZİYARET ETTİ

Kağıthane Belediye başkanı Fazlı Kılıç, spora ve sporculara verdiği önem ve destekleriyle isminden her zaman söz ettiriyor.

FAZLI KILIÇ GREKO-ROMEN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI KAMPINI ZİYARET ETTİ
Çeşitli dallardaki spora gereken ilgiyi gösteren Kılıç, Ata Sporu olan Yağlı Güreşleri de geleneksel hale getirerek, her yıl mutat olarak gerçekleştiriyor.

Spora olan ilgisini ilçe dışında da devam ettiren Başkan Fazlı Kılıç, 2012 Olimpiyatlarına hazırlanan Greko-Romen Milli Takımımızı Sarıyer Mersinli Ahmet Kamp yerinde ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.

05 Nisan 2012 Perşembe günü saat 17:30 da Greko-Romen Milli Takım Kampını ziyaret eden Başkan, Güreş Antrenör ve Hocalarıyla görüşerek, Olimpiyat hazırlıkları hakkında bilgi aldı. Aralarında Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarında büyük başarılar göstererek, çeşitli derecelere giren güreşçilerimizin de bulunduğu kampı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ziyareti, kamp sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Güreş Antrenörü Mehmet Akif Pirim ve Güreş Federasyonu As Başkanı Kadir Haberdar ile de sohbet eden Başkan fazlı Kılıç’a Plaket takdimi yapıldı. Mehmet Akif Pirim ve Kadir Haberdar Başkan Fazlı Kılıç’a, Hasbahçede her sene yapılan Kağıthane Yağlı Güreşleriyle Ata Sporuna büyük destek verdiğini dile getirerek teşekkür ettiler. Ayrıca Başkanı 2012 Londra olimpiyatlarına davet ederek, kendilerini onurlandırmaları isteğinde bulundular.

Başkan Fazlı Kılıç da, her zaman güreşçilerimizle gurur duyduğunu söyleyerek, Londra Olimpiyatlarında Greko-Romencilerimizin başarılarının Türk Bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğini ifade etti.

Başkan Fazlı Kılıç, Belediye olarak güreşe her zaman desteklerinin süreceğini vurgulayarak Federasyona, Güreş Hocalarına ve Milli Güreşçilerimize başarılar diledi. Fazlı Kılıç, ayrıca spora destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153