banner171

Gecekondu Yangınında Can Verdi

Küçükçekmece'de, bir gecekonduda çıkan yangında 90 yaşındaki felçli şahıs hayatını kaybetti.

Gecekondu Yangınında Can Verdi
Küçükçekmece'de, bir gecekonduda çıkan yangında 90 yaşındaki felçli şahıs hayatını kaybetti. Eşi, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Sefaköy Cennet Mahallesi Antikacılar Caddesi üzerinde bulunan gecekonduda saat 11.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gecekondudan Yükselen alevleri gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polise bildirdi. Mahalle sakinleri, itfaiye ekipleri gelene kadar yanan gecekonduya girerek Kezban Kaya'yı alevlerin arasından kurtardı. İçeride kalan ve felçli olduğu öğrenilen 90 yaşındaki Hüseyin Kaya'yı kurtarmak için tekrar gecekonduya yönelen vatandaşlar, içeride bulunan televizyonun patlaması üzerine geri çekilmek zorunda kaldı. Hüseyin Kaya, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Kaya'nın cesedi, polisin incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yangın sırasında kamyonuna yükleme yaptıklarını söyleyen Yalçın Baltada, "Alevlerin yükselmesi üzerine evin bulunduğu bölgeye koştuk. Camları kırarak yaşlı kadını çıkarttık. İçerideki adamı kurtarmak istedik ama bir patlama oldu. Onu kurtaramadık." diyerek olayı anlattı.  haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153