banner171

İBB’den Dünya Kitap Günü’ne özel etkinlik

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “23 Nisan Dünya Kitap Günü”nü İletişim Noktaları’nda yapılan çeşitli etkinliklerle kutladı.

İBB’den Dünya Kitap Günü’ne özel etkinlik
 

23 Nisan Dünya Kitap Günü’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı İletişim Noktaları’nda ve İstanbul Kitapçısı’nda düzenlenen etkinliklerle; herkese özellikle de çocuklara kitap sevgisinin aşılanması ve yaşanılan şehrin kitaplar aracılığıyla hem okunarak hem de görülerek tanınması amaçlandı.

Şişli İletişim Noktası’nda gerçekleştirilen etkinlikte; Süper FM Müzisyenleri ile  birlikte İstanbul halkı keyifli anlar yaşadı. İstanbul’un 100’leri serisi ve diğer Kültür A.Ş. yayınlarının tanıtımı yapılırken, kitaplar Dünya Kitap Günü’ne özel indirimle kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Sevimli kostümler giyerek İstanbul sokaklarında dolaşan “Kitap Adam”, Şişli İletişim Noktası’nda çocukları hem eğlendirdi hem de çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Dünya Kitap Günü” Taksim İletişim Noktası ve Kadıköy İstanbul Kitapçısı’nda da standlar kurularak çeşitli etkinliklerle kutlandı.


YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet kaya
mehmet kaya - 12 yıl Önce

çalışmalarınızda başarılar diliyorum...

ali kaya
ali kaya - 12 yıl Önce

ak noktalar yenilenmiş sanırım...

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153