banner171

İstanbul'da 24 Yeni Projede Ön Talep Fırsatı

Sonbaharla birlikte ön talepli satış avantajları da kapımızı çaldı.

İstanbul'da  24 Yeni Projede Ön Talep Fırsatı
 1 – NEF KAĞITHANE 3
“Nef” markasıyla inşa ettiği projelerle tanınan Timur Gayrimenkul imzasıyla görücüye çıkacak olan Nef Kağıthane 03 yatırımcıların iple çektiği bir proje olarak bekleniyor. Ön talep potansiyeli yüksek olan projenin lansmanına sayılı günler kaldı.

2 – NEF MERTER 12

Timur Gayrimenkul’ün sonbahar atağındaki bir başka adres ise Zeytinburnu – Merter bölgesi… Nef Merter 12 adıyla lanse edilecek projenin en büyük avantajı gelişmiş olan semtlerin tam ortasında inşa edilecek olması. Konut ve ofis alanlarının yer alacağı Nef Merter 12’in metro ve metrobüs ulaşımına yakın noktada konumlanması da projeye büyük değer katacak.

3 - AVRUPA KONUTLARI TEM -2

414 konutluk Avrupa Konutları TEM 2 projesi için 2 bin talep alan şirket, kura ile satış yapmayı planlıyor. 
Emlak Konut GYO’nun Gaziosmanpaşa Küçükköy 2. Etap arsa satış karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesini kazanan şirket, 61 milyon 800 bin liralık değere sahip arsa üzerinde Avrupa Konutları TEM 2 projesini inşa edecek. 3 blokta 414 konuta yer verilmesi planan proje için talep toplanıyor. Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya geçtiğimiz günlerde, “Projemize 2 bin başvuru geldi. Satışa çıkana kadar bu rakam 3 bini bulur. Kura ile satış yapmayı düşünüyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

4 - AVRUPA KONUTLARI KALE -TOPKAPI

40 bin metrekarelik Kale Kilit Topkapı arsası üzerinde hayata geçecek olan Avrupa Konutları Kale projesinde 600 konut yer alacak.

5 - SEÇKİNLER SAFİR EVLERİ

Seçkinler İnşaat'ın yeni projesi "SEÇKİNLER SAFİR EVLERİ" Gaziosmanpaşa - Mevlana Mahallesinde başlıyor! Vezneciler Sultançiftliği Metro hattına 10 dakika Vialand ve Viaport-Venezia’ya 15 dakika TEM otoyolu Gaziosmanpaşa çıkışına 2 dakika mesafede bulunan SEÇKİNLER SAFİR EVLERİ 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 2+1 Dubleks Daire Seçenekleri bulunuyor. 

6 - VADİSTANBUL 2.ETAP

Ayazağa’daki Evyap arazisi üzerinde Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Vadi İstanbul projesinin birinci etabının kaba inşaatı son erdi. Satış grafiğinde yüzde 60 seviyesini aşan grup, ikinci etap için ön talep toplama sürecini başlatmak için kolları sıvadı. Toplamda 3 bin konut bulunan projede beş yıldızlı otel, rezidans, teras evler, AVM, ofis ve eğlence alanları yer alacak.

7 – BAŞAKŞEHİR KONUTLARI

Özkar İnşaat – Özülke İnşaat Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinden 723 milyon liraya satın aldığı arsa üzerinde 15 blok ve 1 kule inşa edecek. 1.500 konutun yer alacağı proje Bahçetepe İstanbul ile Atatürk Olimpiyat Stadı’na yakın konumda yükselecek. Metrekaresi 2 .500 liradan başlayan fiyatlarla ön satış süreci devam eden proje için www.ozulkeozkar.com adresi ziyaret edilebilir.

8- TİLİA EVLERİ –SUR YAPI

Sur Yapı imzasıyla Çekmeköy Taşdelen’de hayata geçirilecek olan Tilia Evleri’nde lansman öncesi ön satış günleri başladı. Yüzde 10 fiyat avantajıyla satışta olan projede bir süre için 156 bin 600 liraya daire sahibi olmak mümkün. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak.

9- SUR YAPI – SULTANBEYLİ PROJESİ

Sur Yapı ayrıca Sultanbeyli projesi için ön talep toplamaya başladı. 300 konutluk bir projede 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse daire seçenekleri yer alacak. Ön talep sürecinde müşterilerin 10 bin lira vermesi yeterli oluyor. Proje, otobana ve Ekol Lojistik AVM’ye yakın konumda yükselecek.

10 – BİO İSTANBUL

İstanbul’ da akıllı ve ekolojik yaşam için planlanan ilk gayrimenkul projesi olarak lanse edilen “Bio Istanbul” için ön satış dönemi devam ediyor. Bio City Development Company (BCDco) şirketinin vizyonu, TOKİ iştiraki olan Emlak Planlama Proje Yönetimi EPP ortaklığı ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ desteği ile hayat bulacak projenin ilk etabındaki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı 4.250 lira olarak belirlendi.

11- WEST SIDE İSTANBUL

Şahinler Holding imzasıyla görücüye çıkmaya hazırlanan proje Beylikdüzü’nün merkezinde bulunuyor. Projede 1200 rezidans ve konut ile birlikte alışveriş caddeleri yer alacak. 74 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan West Side İstanbul Uzunlar İnşaat, Mutlu İnşaat ve Beyaz İnşaat Ortaklığı’nda inşa edilecek. Medicana Hastanesi, Marka City ve Beylicium AVM’ye komşu olan proje için farklı bir lansman yapılması planlanıyor.

12- TERRACE VADİ

İnanlar İnşaat imzasını taşıyacak olan projede villa konsepti ağır basacak. 
Şehrin içinde ama huzurlu, seçkin ama mahalle sıcaklığında, orman içinde ama denize yakın… Bunlar projenin ön talebi sürecinde müşterilerine verilen başlıca mesajlar…

13- EGE BOYU – AVRUPA

Eviya Gayrimenkul tarafından Anadolu yakasında hayata geçirilen EGE BOYU projesine kardeş geliyor. Halkalı’daki Sİnpaş GYO projelerine komşu konumda yükselecek olan EGE BOYU projesi yaklaşık 600 konuttan oluşacak.

14 - DUMANKAYA SANCAKTEPE

Ağırlıklı olarak Anadolu’daki projeleriyle öne çıkan Dumankaya İnşaat, Sancaktepe’de karma bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Grubun Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya’nın deyimi ile ‘’Oldukça kapsamlı bir proje inşa edecek olan Dumankaya İnşaat, 60 dönüm üzerindeki proje için ön talep sürecini başlattı.

15 – DUMANKAYA MODERN KULELER

Bahçeşehir –Hoşdere hattında inşa edilecek projedeki bloklar 28 ve 32 katlı olarak tasarlandı. Yüzde 1 KDV avantajının sunulacağı proje için ön talepler internetin yanısıra Modern Vadi ve Modern Collection satış ofisinde toplanıyor. Kulelerde 600 adet 1+0, 1+1 ve 2+1 tipi rezidans konseptli daireler yer alacak.

16 - BAYRAMPAŞA AXİS İSTANBUL

Sur Yapı’nın Avrupa Yakası’nda inşa etmeye hazırlandığı projesinin adresi Bayrampaşa- Eyüp mevkii. 45 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Bayrampaşa Axis için ön talep toplama süreci başladı. Toplamda 127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 61 bin metrekarelik kiralanabilir alanıyla görücüye çıkacak olan Bayrampaşa Axis İstanbul’da bir de alışveriş merkezi projelendirildi.

17- BİZİM EVLER 6

İhlas Yapı’nın Avcılar Ispartakule mevkiinde inşa edeceği Bizim Evler 6 ile ilgili hazırlıklar tamamlanmak üzere. Yaklaşık 800 daire olarak projelendirilen Bizim Evler 6, Ekim ayının ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor. İlk 10 günde yüzde 10’luk avantajla sunulacak olan projede metrekare birim fiyatının 2.250 ile 2.500 aralığında olması bekleniyor.

18 – TERRA ATAŞEHİR

İstanbul’un finans merkezi olarak bilinen Ataşehir’in merkezine yakın bir konumda yükselecek olan Terra Ataşehir’in ön talep süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 105 bin TL’den başlıyor. 
27 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Terra Ataşehir’de 210 adet konut ve 3.100 metrekarelik ticari alan projelendirildi. Kentsel dönüşüme örnek olması beklenen projede yüzde 1 KDV avantajının yanısıra , %25′i peşin, kalan kısmı 50 aya kadar 0 faiz uygulaması ve vade farkı ve banka olmadan veya 50 aydan uzun ödemeler için cazip faiz oranlarıyla banka kredisi imkânı sağlanıyor.

19 – VAZO KULE

Maltepe Dragos’ta Dap Yapı tarafından inşa edilen Vazo Kulenin satışları da hız kazanma yolunda. Bölüm bölüm satılan projede ön satışlar ilgi görüyor… 
2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje 399 üniteden oluşuyor. 289 rezidansın satışını büyük ölçüde tamamlayan satış ekibi yeni bir ön satışlı kampanya süreci daha başlattı.

20- ISPARTAKULE İNNOVİA TİCARİ ALANLARI

2013 başında lanse edildiğinde büyük ilgi gören iki dev bloklu Ispartakule İnnovia projesinde ticari alanların satışıyla ilgili ön talep toplama süreci başlatıldı. Yeşil İnşaat – Zincir Yapı imzasıyla hayata geçirilen 265 daireli projenin alt tarafında 163 adet dükkan bulunuyor.

21 – ESSENORA

Yimta İnşaat’ın yeni projesi Essenora’da ön talep süreci başladı. 750 konutluk Essenora projesi 5 blok halinde yükselecek. Gaziosmanpaşa Küçükköy Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilecek olan Essenora projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve villa tipi konutlar yer alacak.

22- ANFA LİFE

El Emin İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Anfa Life Residence’de 224 daire bulunuyor. Beylikdüzü bölgesinde sekiz farklı 1+1 ve 2+1 daire seçeneği ile alıcılara hitap eden projede fitness Center, sauna , Türk hamamı , çocuk oyun odasının yanı sıra resepsiyon hizmetleri de planlandı.

23 – 103 HANE

Daha önce satışı için lansmana çıkılan ancak teknik aksaklıklardan dolayı ilerleyemeyen 103 Hane projesinde ön satış süreci yeniden başlatıldı. Bugüne kadar yüzde 20′si lansman öncesi fiyatlarla satılan projenin lansmanının Eylül sonunda yapılması planlanıyor.

24– MAVERA SARAYLARI

Başakşehir 5. Etap’ta konumlanan projeye büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor. 
Mavera Sarayları’nda 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+2 dubleks konut seçenekleri yer alacak. 
En düşük konut fiyatının 1 milyon 250 bin lira olması beklenen proje 13 bin metrekarelik kıymetli bir arazi üzerinde 3 blok halinde yükselecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 10:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153