banner171

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

İSTANBUL Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'daki birçok adreste uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi.

İstanbul'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu
 İSTANBUL Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'daki birçok adreste uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Beyoğlu, Şişli ve Sultangazi ilçelerindeki daha önceden belirlenen çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyona Çevikkuvvet ekipleri ve Özel Harekat Timleri katılırken, polis helikopteri de havadan destek verdi.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Devşirmeler Sokak'ta bir apartmandaki daireye baskın yapan ekipler, kapıyı 'Koç başı' ile kırarak içeriye girdi. Polis ekipleri dairede ve apartmanın arka bahçesinde aramalar yaptı. Bahçeyi didik didik arayan polis ekipleri iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Dairede yapılan aramalarda ise herhangi bir uyuşturucu maddeye rastlanmadı. Ekipler, Sultangazi İlçesi, Gazi Mahallesi 1370 sokaktaki bir başka bir adrese de baskın yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153