banner171

KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANI, KAĞITHANE'YE DENİZ SUYU GETİRECEK

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Yurtta kutlanıyor. Sembolik olarak makam koltuklarına oturan yavrularımız, büyüklere örnek olacak fikir ve projelerini de ortaya koyuyorlar.

KÜÇÜK BELEDİYE BAŞKANI, KAĞITHANE'YE DENİZ SUYU GETİRECEK

Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıldönümü olan 23 Nisan, Atatürk tarafından çocuklara armağan edilerek, her yıl “Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak ülke çapında kutlanıyor. Bu kutlamalar çerçevesinde İlçede bulunan İlköğretim Okullarından tespit edilen öğrenciler, Mülki Amirlerin koltuklarına oturarak, ülke yönetiminde temsili olarak söz sahibi oluyorlar.

Sanayi Mahallesinde bulunan Profilo Barış İlköğretim Okulu Öğrencileri de Başkan Fazlı Kılıç’ın Makam Koltuğuna oturarak, daha güzel bir Kağıthane için görüş ve fikirlerini sergilediler. Ziyaret ekibi, Okul Müdürü Emrullah Yılmaz, Öğretmen Nergiz Kartın, ana sınıfı öğrencisi Işıl Çetinkaya, 1. sınıf öğrencisi Ali Emir Akkas, 2. sınıf öğrencisi Hüseyin Tuğşad Çağlar, 3. sınıf öğrencisi Sevgi Atalan, 4. sınıf öğrencisi Beyza Duru Toksoy, 5. sınıf öğrencisi İlayda Delikara, 6. sınıf öğrencisi Selin Doğa Tokatlı ve 7. sınıf öğrencisi Cemre Mutaf’dan oluşuyor.

Temsili Başkan Cemre Mutaf, İlçe Kaymakamlığı ile bir telefon görüşmesi yaptı. Temsili Kaymakamla yaptığı görüşmede Sadabad Projesinden bahsederek, İlçeye deniz suyu getireceğini ve Hasbahçenin Osmanlılar zamanındaki eski ihtişamına kavuşturulacağını anlattı. Kaymakamlıktan da bu önemli projeye her türlü desteğin sağlanacağı sözü yine temsili Kaymakamdan alındı.

Sırayla Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Minik Başkanlar, projelerinden bahsederek Fazlı Kılıç’la mini sohbetler yaptılar.

Başkan Fazlı Kılıç da Öğrencilerin Bayramlarını kutlayarak kendilerine hediye paketlerini sundu.


OTİSTİK ÇOCUKLAR DA FAZLI KILIÇ’I ZİYARET ETTİ

Arıcılar Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinden gelen 2 Öğretmen ve 4 Öğrenciden oluşan gurup Başkan fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Arıcılar Otistik Okulunda 70 öğrenci bulunuyor. Her sınıfta 2 Öğretmenden 4 Öğrenci eğitim görüyor. Ziyaret gurubunun Öğretmenleri Fatma Erenler ve Lalezar Kemaloğlundan alınan bilgiye göre öğrenciler, büyük bir gelişme kaydederek, okuma-yazmayı öğrenmişler. Kağıthane Belediyesinin ata binerek uygulanan terapi sisteminden de faydalandıklarını söyleyen öğretmenler, Başkanın verdiği desteklerden memnuniyetlerini belirterek, Fazlı Kılıç’a teşekkür ettiler.

Öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Fazlı Kılıç, kendilerine hediye paketlerini vererek uğurladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153