banner171

Süleyman Soylu Hafta sonu İstanbul'da ziyaretlerde bulundu.

Ak parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu hafta sonu İstanbul'da yoğun ziyaretlerde bulundu.

Süleyman Soylu Hafta sonu İstanbul'da ziyaretlerde bulundu.
Ak parti Genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu hafta sonu İstanbul'da yoğun ziyaretlerde bulundu.Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa'da çeşitli açılış ve toplantılara katılıan Süleyman Soylu , Eski dostlarla hasbihal yaparak son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi.

Sorular üzerine bazı açıklamar yapan Soylu ; “Bazı kardeşlerim ne yapacaklarını soruyorlar. Ben geldim sıcak ve sevgiyle karşılandım. Milletin rızasının alınabileceği bir çizginin içindeyim. Safımı belli ettim. Bir haftadan bu yana sayın Başbakan’la birlikteyim. Kendisini gözlemliyorum ve partiye adaptasyon sürecindeyim. Geçen gün MYK toplantısına katıldım. Bu partiye oy vermeyen %35-40 ‘lık kesimin düşündüğü gibi değil.


AR-GE’yi AK Parti’nin mutfağı olarak gördüğünü belirten Soylu, ‘’ Bu mutfak partiyi takviye eden, çıkardığı ürünlerle bütün kadroların eline iyi mühimmat veren bir çalışmayı gerektiriyor. Çok çalışacağız, gayret göstereceğiz. Benim bu göreve layık görülmem, AK Partiye katılmam sadece bana kalsaydı, mümkün değildi. Ben bu partideysem, bu büyüklük sayın Başbakanımıza aittir. Bu kadar genci, bu kadar kadını, dinamizmi olan bir parti görmedim. Değişen taleplere, milletin isteklerine cevap verebilecek tek parti Ak parti’dir."

Toplantıya ev sahipliği yapanlardan  Eski DYP  bayrampaşa ilçe başkanı Neşet Yılmaz ise "Süleyman Başkan her zaman hakkın ve haklının yanında olmuştur ,Bizim yerimiz her zaman Sayın Soylu'nun yanıdır" diyerek katılımcıların ortak görüşünü belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2012, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153