banner171

Sultanbeylili Kadınlar Piknikte Buluştu

AK Parti Sultanbeyli Kadın Kolları, Ramazan ayı öncesinde Sultanbeylili kadınlarla bir araya geldi.

Sultanbeylili Kadınlar Piknikte Buluştu

Yüzlerce vatandaşın katıldığı piknik buluşmasında güzel dakikalar yaşanırken, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İlçe Başkanı Ali Sevinç de piknik alanını ziyaret ederek vatandaşları yalnız bırakmadı.

Ak Parti Sultanbeyli Kadın Kolları Teşkilatı, Sultanbeylili kadınları düzenlediği piknikle buluşturdu. Teşkilat üyeleri ve ailelerinin katıldığı piknikte üç yüzün üzerinde vatandaş bir araya geldi.

Ramazan ayı öncesi moral depolayan teşkilat üyeleri hem kaynaştı hem de yapılacak çalışmaları paylaştılar.

Piknikte kadınları, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İlçe Başkanı Ali Sevinç yalnız bırakmadı. Etkinliği ziyaret eden Keskin ve Sevinç, Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman'dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar ve ilçede hayata geçirilen projeleri değerlendirdiler.

Başkan Keskin, yaptığı konuşmada özellikle son aylarda ilçeye kazandırılan hizmetlere değindi. Tüm kurumların bir araya toplandığı Hükümet Konağı'nın tamamlanmasıyla hizmetin kalitesinin arttığını söyleyen Keskin, Haziran ayından bu yana hizmet veren binanın, resmi açılışının 13 Temmuz'da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla gerçekleştirileceğini açıkladı. Yine yapımı tamamlanan Askerlik Şubesi'nin de aynı gün Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz tarafından açılacağını belirten Keskin, son dönemde yenilenen kamu binalarının Sultanbeyli'nin gelişimine olan katkısına değindi. Yapılan polis merkezleriyle ilçenin daha güvenli hale geldiğini belirten Keskin, Gölet Projesi'nin detaylarını da paylaştı. 23 yıldır hayali kurulan projenin artık hayata geçtiğini söyleyen Keskin, projenin tamamlanmasıyla sadece Sultanbeyli'nin değil bölgenin de hızla kalkınacağının altını çizdi. Vatandaşların merakla takip ettiği 2B yasası ve mülkiyet çalışmalarına değinen Başkan Keskin, mülkiyetle ilgili yapılan çalışmaların Sultanbeylililerin lehine sonuçlanacak şekilde tamamlanması için ilgili yetkililerle görüşmeler yaptıklarını aktardı. Keskin, "Biz ilçemizin durumunu, sizlerin taleplerini ve hassasiyetlerini ilgili bakanlarımıza iletiyoruz. Tüm gayretimiz kimsenin mağdur olmaması yönünde" dedi.

Başkan Keskin'in ardından konuşan İlçe Başkanı Ali Sevinç, "Ak Parti Belediyeciliği" ile tanışan Sultanbeyli'nin ciddi mesafe kat ettiğini belirterek "Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz, devletimizin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde ilçemizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz" dedi. Sevinç bu çalışmaları sürdürürken Sultanbeyli halkıyla sürekli iç içe olduklarını ve sürecin detaylarını vatandaşlarla paylaştıklarını belirtti.

Keskin ve Sevinç, konuşmalarının ardından kadınlarla bir süre sohbet edip ve alandan ayrıldılar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153