banner171

Arnavutköy'de Sefa DOĞANAY Rüzgarı

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Şubat ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinin son haftasında, Animasyon gösterileri ve Çocuk Eğitimi konulu konferansın yanı sıra Sefa Doğanay’ın gösterisi damga vurdu.

Arnavutköy'de Sefa DOĞANAY Rüzgarı
 Şubat Ayı Kültür ve Sanat etkinliklerinin son haftasında; ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında birinci olan Sefa Doğanay rüzgârı esti. Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda kendine has komedi tarzı ile izleyenleri kahkahaya boğan ünlü komedyen, canlı orkestrası ile birlikte müzikal yönleriyle de herkesin beğenisini kazandı. Orkestra eşliğinde Seda Sayan, Bülent Ersoy, Nihat Doğan, Fatih Terim ve birçok ünlünün taklidini yaparak hazırladığı Stand – up gösterisi ile ayakta alkış aldı.

‘ÇOCUK EĞİTİMİNDE AİLELERE DÜŞEN GÖREV’

Şubat ayı etkinliklerinin son haftasında Psikolojik Danışman Erdeniz Yıldırım’ın sunumuyla gerçekleştirilen ‘Çocuk Eğitiminde Ebeveynin Doğruları ve Yanlışları’ adlı konferans gerçekleştirildi. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımızı zorlu hayat maratonuna hazırlarken ne kadar bilinçli adımlar attığımıza dair açıklamalarda bulunan Erdeniz; ‘Bugün kızdığımız ve kimi zaman haddinden fazla azarladığımız çocuklarımız günü geldiğinde ülkesini en iyi şekilde temsil eden bir Futbolcu, Başbakan, İlim insanı veya bir Sanatçı olabilir. Bu yüzden çocuklarımıza herhangi bir davranışta bulunurken iki kere düşünmeli ve en mantıklı olan şekilde hareket etmeliyiz’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153