banner171

Arnavutköy'de Yaşlı Ve Engelli Vatandaşlara, Moral Günü Düzenledi

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi, hizmet verdiği yaşlı ve engelli vatandaşlara, moral günü düzenledi.

Arnavutköy'de Yaşlı Ve Engelli Vatandaşlara, Moral Günü Düzenledi
 Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi,  açılışı gerçekleştirilen 03 Aralık Dünya Engelliler Gününden bu yana; yaşlılara yönelik evde bakım hizmetleri, yerinde bakım hizmetleri, ulaşım hizmetleri, sosyolog ve psikolog danışmanlık hizmetleri veriyor.
Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi, yaşlı ve engeli vatandaşların her zaman yanında olup; güler yüzlü personelleriyle de yaşlı ve engelli vatandaşlara, aile sıcaklığında bir ortam sağlıyor. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birini sergileyen Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi çalışanları, yaşlı ve engelli vatandaşların karşılaşabilecekleri tüm sorunların üstesinden gelebilmeleri için elinden geleni yapıyor.

AYEM’DEN Yaşlı Ve Engelli Vatandaşlara Moral Günü

Arnavutköy Belediyesi Yaşlı Ve Engelli Gündüz Bakım Ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen moral gününde, yaşlı ve engelli vatandaşlar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Yemekle başlayan eğlence, yaşlı ve engelli vatandaşların söyledikleri türkülerle devam etti. Eğlence sonunda ise Gündüz Bakım ve Eğitim Merkezi çalışanları, yaşlı ve engelli vatandaşlara sürpriz yaparak hediyeler sundu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153