banner171

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ STAJYERLERİNE ÖZEL DERS

Bayrampaşa Belediyesi, bugüne kadar gerçekleştirdiği birçok projede olduğu gibi yine farklı ve faydalı bir çalışmaya daha imza atarak stajyerlerine kendi bünyesinde özel ders veriyor.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ STAJYERLERİNE ÖZEL DERS
Bayrampaşa Belediyesi, her yıl belediye bünyesinde stajyer olarak görev alan onlarca lise son sınıf öğrencisine Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) gibi sınavlara hazırlık aşamasında destek olmak amacıyla mesai saatleri sonrasında gönüllü eğitmenler tarafından ücretsiz özel ders veriyor.

Bayrampaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen özel dersler, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Matematik-Geometri; salı ve perşembe günleri Web Tasarım, Photoshop ve Office programlarından oluşuyor.

Özel sınıflarda verilen özel derslerden oldukça memnun olan stajyer öğrenciler, “Bayrampaşa Belediyesi’nde staj yapmak çok keyifli. Bir yandan okulda öğrendiklerimizi pratiğe dökme fırsatı bularak stajımızı yapıyoruz, diğer yandan abi-kardeş ilişkisi sıcaklığında gönüllü hocalarımızdan özel ders alıyoruz. Bu dersler sayesinde kendimize olan güvenimiz daha da artıyor. Böylece geleceğe güvenle bakabiliyoruz. Böyle bir uygulamayı düşünen ve uygulayan herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanıyorlar.

Projeyle yakından ilgilenen İnsan Kaynakları Müdürü Ercan Yürür, “Her yıl yaklaşık yüz öğrenci, belediye bünyesinde, halkımıza hizmette çalışanlarımıza yardımcı oluyor. Böyle bir süreçte stajyer öğrencilerimize nasıl faydalı olabiliriz diye düşündük ve Belediye Başkanımız Atila Aydıner’in desteği ile bu eğitim projesini gerçekleştirmeye karar verdik. Dersler yoğun ilgi görüyor. Başkanımızın desteği ile eğitim projemizi geliştirerek devam ettirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuşuyor.

Stajyer öğrencilerin, lisede okudukları bölümlere yakın birimlerde bir yıl boyunca görev aldıklarını belirten Belediye Başkanı Aydıner de, “Stajyer öğrencilerimiz, uzun süre bizlerle beraber halkımıza hizmet ediyorlar. Bir yandan da sınavlara hazırlanıyorlar. YGS, LYS ve KPSS maratonunda destek olmak amacı ile belediyemiz bünyesinde öğrencilerimize özel ders vermeye başladık. Öğrencilerimiz, özel derslere büyük ilgi gösterdi. Tüm stajyer öğrencilerimize derslerinde ve özel yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2012, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153