banner171

Bayrampaşa Tuna Lisesi şampiyon..

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol İl Temsilciliği'nce düzenlenen İstanbul Lise Erkekler Futbol Şampiyonası Bayrampaşa Tuna Lisesi'nin şampiyonluğu ile sona erdi.

Bayrampaşa Tuna Lisesi şampiyon..
HABER: TAYYAR SÜMEN

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ve Okul Sporları Federasyonu ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Futbol İl Temsilciliği'nce düzenlenen İstanbul Lise Erkekler Futbol Şampiyonası Bayrampaşa Tuna Lisesi'nin şampiyonluğu ile sona erdi. Bayrampaşa İnönü Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Gazosmanpaşa Plevne Lisesi üçüncü ve Üsküdar Ticaret Meslek Lisesi de dördüncü oldu.

İLGİ BÜYÜK OLDU
İstanbul okulları arasında düzenlenen Lise Erkekler Futbol Şampiyonası'na ilgi büyük oldu. 13 grup halinde yapılan şampiyonaya 145 okul katıldı. Eleme karşılaşmaları sonrasında 2 ve 3. Tur karşılaşmalar sonrası Bayrampaşa Tuna Lisesi, Bayrampaşa İnönü Endüstri Lisesi, Gaziosmanpaşa Lisesi ve Üsküdar Ticaret Meslek Lisesi bütün rakiplerini yenip yarı final oynama hakkını elde ettiler.

TUNA LİSESİ'NE RAKİP DAYANMADI
İstanbul Şampiyonu olan Bayrampaşa Tuna Lisesi'ne rakip dayanmadı. Yenilgisiz İstanbul Şampiyonu oldu. Yarı finalde Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi'ni 2-1 yenip final oynama hakkını elde etti. Final karşılaşmasında da Bayrampaşa İnönü Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaştı. Maçın normal süresi 1- 1 bitti. Uzatmada da sonuç değişmedi. Penaltılarla Tuna Lisesi rakibini 4- 2 yenip İstanbul şampiyonu olmanın sevincini doyasıya yaşadı.

İNÖNÜ FİNALİ PENALTILARLA KAÇIRDI
İstanbul Şampiyonası finaline kadar yenilgi yüzü görmeyen Bayrampaşa İnönü Endüdütri Meslek Lisesi, yarı finalde Gazioamanpşa Plevne Lisesi ile 1- 1 berabere kaldı. Uzatmalar sonrasında Plevne Lisesi'ni 5- 4 yendi. Finalde Tuna Lisesi'nin rakibi oldu. Final maçı kıran, kırana geçti. Her iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı. Şampiyonluk penaltılara kaldı. Bu kez kaybeden İnönü Lisesi oldu. İstanbul ikinciliğine pek sevinemediler.

PLEVNE ÜÇÜNCÜ, ÜSKÜDAR DÖRDÜNCÜ
Şampiyon Tuna ve ikinci İnönü Lisesi gibi yarı finale yükselen Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi ile Üsküdar Ticaret Lisesi rakiplerine yenilip final oynama hakkını kaybettiler. Üçüncülük maçında karşı, karşıya gelen bu iki okul, üçüncülük maçında da 1- 1 berabere kaldılar. Birbirine üstünlük sağlayamadılar. Penaltılar sonrası 6- 5 galip gelen Plevne Lisesi İstanbul üçüncüsü, Üsküdar Ticaret Lisesi 4. oldu. Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul'u temsil etme hakkını elde ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153