banner171

Bayrampaşa’da Marketi soyup soğana çevirdiler

Bayrampaşa’da bir markete giren 6 hırsız, kasadaki paraların yanı sıra 30 bin TL değerinde malzeme çalarak kaçtı.

Bayrampaşa’da Marketi soyup soğana çevirdiler
 Zanlıların marketi soyduğu anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.Alınan bilgiye göre, Bayrampaşa’da faaliyet gösteren bir markete saat 05.00 sıralarında giren 6 hırsız, marketi soyup soğana çevirdi. Hırsızlık anı marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Bir arabayla marketin önüne gelen zanlılardan üçü kepengi kaldırırken, ikisi de kepengin altından markete giriyor. Marketin içine giren zanlılardan ikisi, dakikalar içerisinde marketi boşaltıyor. Önce kasaya yönelen zanlılar, kasada TL ve dolarları alıyor. Kasadaki paraları alan zanlılar daha sonra raflarda ne varsa kartonlara doldurmaya başlıyor. Başta sigara olmak üzere bütün rafları boşaltarak kartonlara dolduran zanlılar, dışarıda bekleyen arkadaşlarına kartonları uzatıyor. Dışarıda bekleyen zanlılar, aldıkları kartonları geldikleri araca tıka basa dolduruyor. Görüntülerde zanlıların, geldikleri aracın bagaj kapısını kapatamadıkları da görülüyor. 6 zanlı çaldıkları eşyalarla birlikte gecenin karanlığında kaçarak kayboluyor.

Market sahibi Murat Günden, yaşanan olayın ardından büyük şok yaşadı. Daha önce de benzer olayla karşılaştığını anlatan Güden, “Önceki kaybımız bu kadar olmamıştı. Şuan 30 bin lira kadar zararım var. Emniyet ekiplerinin biran önce hırsızları yakalamasını bekliyorum” dedi.Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2014, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153