banner171

Bayrampaşa'da Tarihi Geçmiş Ürün Satan Markete Baskın!

Aldığı bir ihbarı değerlendiren Bayrampaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yıldırım Mahallesi’ndeki bir markete baskın düzenleyerek son kullanma tarihi geçmiş binlerce ürüne el koydu. El koyulan ürünler Bayrampaşa Tarım İlçe Müdürlüğü’nde imha edildi.

Bayrampaşa'da Tarihi Geçmiş Ürün Satan Markete Baskın!

Bayrampaşa’nın sağlığı için lokantalarda, marketlerde ve fırınlarda denetimlerini aralıksız sürdüren Bayrampaşa Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü, ihbar üzerine en son Yıldırım Mahallesi’nde bir markete baskın düzenledi. Marketteki ürünleri tek tek inceleyen zabıta personeli gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Markette satılan ürünlerin yarıdan fazlasının son kullanma tarihinin geçtiği ve bu ürünlerin halka satışının devem ettiği tespit edildi. Son kullanma tarihi geçen ürünlere el koyan zabıta, Bayrampaşa Tarım İlçe Müdürlüğü ile birlikte ürünleri imha etti. Son kullanma tarihi geçmiş ürün satmak suçundan da market sahibine ceza kesildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bayrampaşa Belediyesi Zabıta İşleri Müdürü Yalçın Sırakaya, ne şekilde olursa olsun Bayrampaşa halkının sağlığı ile oynamak isteyenlere müsamaha göstermeyeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2012, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153