banner171

OKTAY VURAL Bayrampaşa'da Halkla Yürüdü!

Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grup Başkan Vekili Oktay VURAL Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde halkla buluştu. Esnafları ziyaret eden MHP Grup Başkan Vekili Vural Yıldırım mahallesinde yoğun bir ilgi ile karşılaşt

OKTAY VURAL Bayrampaşa'da Halkla Yürüdü!
 Bayrampaşa Yıldırım mahallesinde MHP İlçe Başkanı Kadir Başar ile birlikte halkla kucaklaşan Oktay Vural sokaktaki vatandaşın sorularını cevapladı. Seçim olsun olmasın milletle beraber olmaya devam edeceklerini söyleyen Vural, MHP OLMAZSA OLMAZ dedi. Mahalleli ile birlikte girdiği samimi sohbetlere görsel basının ilgisi dikkatleri çekti. İnşaatta çalışan işçilerden, fırıncısına, köftecisinden sokakta ki simitçiye kadar herkesin ilgisi haline gelen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural zaman zaman trafiğin aksamasına da sebep oldu. 

Şehit Kamil Balkan caddesi üzerinde ki esnafları ziyaret eden MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural ve MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başar; 2,5 saat süren programı yoğun ilgi ve alaka nedeniyle caddeyi bitiremeden sonlandırmak zorunda kaldılar. Kendisine esnaf tarafından Boşnak böreği ikram edilen MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, sonrasında Sultangazi İlçesindeki programına geçti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153