banner171

Okul öncesi eğitimde bölgenin yükselen yıldızı

Özel seçkin çocuklar Anaokulu , Okul öncesi eğitimde bölgenin yükselen yıldızı oldu.

Okul öncesi eğitimde bölgenin yükselen yıldızı
Gaziosmanpaşa Mevlana mahallesinde Faaliyet gösteren Özel seçkin çocuklar Anaokulu , Okul öncesi eğitimde bölgenin yükselen yıldızı oldu.

Eğitim felsefesini ..Kendine güvenen,Mutlu,sorumluluk taşıyan,duyarlı bireyler yetiştirmek olarak tanımlayan Seçkin çocuklar Anaokulu , çalışan aileler için bir cazibe merkezi oldu.

Bölgenin özellikle açlışan aile bireylerinden oluştuğunu söyleyen ,okul yetkilileri ,Avrupa Konutları başta olmak üzere,Mevlana mahallesi,Kazım karabekir mahallesi,Fevzi çakmak mahallesi,Akşemseddin mahallesi gibi çevre mahallerden öğrencilerimiz olduğu halde , Finanskent gibi  yeni gelişen sitelerden de öğrencilerinin mevcut olduğunu söyledi.

"Bölgemizde görev yapan üst düzey bürokratların ,belediye başkan yardımcılarının dahi çocukları için okulumuzu seçmeleri , hem tesis anlamında, hem de eğitim anlayışımız  anlamında başarımızın tescilidir"diyen okul yetkilileri hedeflerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyorlar.


Bizim en iyi bildiğimiz iş eğitimdir diyen , okul yetkilileriyle konuşurken gelen bir veliyle de konuşma imkanımız oldu.

Neden Seçkin çocuklar Anaokulu diye sorduğumuzda , "Seçkin çocuklar anaokulu tam anlamıyla bir eğitim yuvası" cevabını aldık.

"Siz de bu farkı yaşamak istiyorsanız , çocuğunuz için yarım saatinizi feda ederek ,okulu ziyaret edin ve eğitim hakkında öğretmenlerden ve öğreticilerden bilgi alın.Biz iddia ediyoruz ki ,bir kere okulu ziyaret edince ve öğretmenleri ve idarecileriyle tanışınca ,işte benim çocuğum için en uygun okul burası diyeceksiniz."  diyor okul yöneticileri...


iletişim bilgileri :

Özel Seçkin Çocuklar Anaokulu

Mevlana Mahallesi  Akşemsettin Bulvarı Seçkin Şelale Evleri  No:15 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Tel:0212 650 11 99

cep:05077894229

//www.facebook.com/Ozelseckincocuklaranaokulu Selale 

[email protected]














gphaber/ Özel haber.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153