banner171

Başkan Kavuncu halkla İç İçe!

Başkan’dan Çatkapı Ev Ziyareti...

Başkan Kavuncu halkla İç İçe!
 Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, esnaf, dernek ve mahalle ziyaretleri ardından ev sohbetleriyle Eyüplülerle buluşuyor.  Çat kapı gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde Başkan mahalle sakinlerinin sıkıntılarını yerinde dinliyor. 
Düğmeciler Mahallesi’nde 3 ev ziyareti gerçekleştiren Başkan,  vatandaşlarla sohbet edip onların sıkıntılarına ortak oluyor. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret eden Başkan İsmail Kavuncu, “Peygamber Efendimizin ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ Hadis-i Şerifini unutmamız lazım.   Her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanında yer alacağız onların sıkıntısı bizim sıkıntımız”  dedi.


Başkan, Düğmeciler’de Sakal Tıraşı Yaptı
Vatandaşlarla, çarşıda, pazarda, alışverişte, işte hemen her yerde buluşan ve onların sorunlarını, dilek ve isteklerini dinleyen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Düğmeciler Mahallesi’ni ziyaret etti.
Başkan Düğmeciler Mahallesi’ndeki esnaflarla da buluştu, sohbet etti. Berber dükkanına giren Başkan, berber koltuğunda oturan mahalle sakinine sakal tıraşı yaptı.  Bir süre sohbet eden Başkan, işi ehline bırakarak bir sonraki esnafı ziyaret etti. Burada Düğmeciler Mahallesi’nde yapılan hizmetleri aktaran Başkan, 2013 yılı içerisinde yapılacak yeni projeler hakkında da bilgi verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2013, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153