banner171

EYÜP HALKI "SEÇKİN TURAN"DİYOR

Yerel seçimler için geriye sayım başlamışken, partiler ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya başladı. Ak Parti İstanbul'daki 30 ilçede adaylarını belirlerken, 9 ilçede anket çalışması yapılması kararı aldı.

EYÜP HALKI

Anket yapılacak ilçeler arasında İslam aleminin en önemli merkezlerinden Eyüp ilçesi de bulunuyor. 2014 yılı seçimleri için 20'nin üzerinde aday adayının yeraldığı ilçede, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti dışardan getirdiği adayla seçimi kıl payı kazanmıştı. Ak Parti yönetimi bu seneki yerel seçimlerde riski göze almadığı için Eyüp'te de anket yöntemine başvurma kararı aldı. 

Eyüp'te 2010 yılında yapılan referandumda kıl payı evet oyları fazla çıkmıştı (Yüzde 49 Hayır-Yüzde 51 Evet)

2011 Yılında yapılan genel seçimlerinin sonucunda Ak Parti kısmen nefes aldı.(Ak Parti 100 bin- CHP 70 Bin)

Bugün durum 2009 yerel seçimlerinden daha ciddi... Eyüp Sultan'ı kazanmak için güçlü bir aday seçmekte kararlı olan Başbakan, halkın tercihlerini de öğrenerek işi şansa bırakmak istemedi. 

Ak Parti, aday adayları içerisinden 4'ünü seçmene anket yöntemi ile sorarak seçmenin bu konudaki nabzını tutacak. Son günlerde oldukça çalkantılı bir siyasi süreçten geçen ülkemizde, Ak Parti'nin bu kritik seçim döneminde aday seçiminde titiz ve temkinli hareket etmesi de çok doğal. 

Yapılacak olan anket bir çok soru işaretini ortadan kaldıracak.

2009-2010-2011 seçimlerinde Eyüp İlçesinde Ak Parti'nin kaptanı kimdi?

Üç seçimi başarı ile yürüten ilçe başkanı Seçkin Turan'dır.

Seçkin Turan doğal olarak belediye başkanlığı için aday adayı oldu. Turan'ın diğer adaylara göre güçlü olduğu bir çok yönü var.

Her şeyden önce Eyüp'lü. Eyüp'te 50 yıldır esnaflık yapan bir ailenin oğlu. Teşkilatı çok iyi biliyor. Üç seçim yaşadı. Üçünde de başarılı bir grafik çizdi. Belediye bürokratlarını ve çalışanlarını tanıyor. Belediye başkanıyla uyumlu çalışmaları, gerçekleştirilen bütün projelerde onun yanında yeralması, güvenilir, doğru, genç ve çalışkan bir siyasi olması, Eyüp'te hangi mahalleye gidilirse gidilsin, "bu aday da kimdir?" sorusuyla karşılaşılmayacağının bir göstergesi. 

Seçkin Turan, genç ,dinamik ve aktif bir siyasetçi. Sivil toplum kuruluşları ve spor kulüpleri ile iç içe.. . Yıllardır Eyüp için canla başla, geceli gündüzlü çalışıyor... 

Seçim almak için bunlar büyük avantaj...

Anket çalışmasında en yüksek tercihi Seçkin Turan alacaktır. Çünkü Eyüplü, genç, başarılı, aktif ve çalışkan, Eyüplü bir belediye başkanı istiyor ... 




habereyup.com

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153