banner171

Eyüp İmam Hatip Liseliler pilav gününde buluşuyor

Eyüp İmam Hatip Lisesi mezunları geleneksel pilav gününde buluşmaya hazırlanıyor. 9 Eylül Pazar günü Eyüp İmam Hatip Lisesi bahçesinde 17.00 - 21.00 saatleri arasında icra edilecek olan pilav gününde katılımcılara hoşca vakit geçirmeleri için pek çok etkinlik de düzenlenecek.

 Eyüp İmam Hatip Liseliler pilav gününde buluşuyor
İstiklal Marşıyla başlayacak olan programda Kur'an-ı Kerim tilaveti, mehteran konseri, şiir dinletisi, Neyzen Cabir Çakmak'tan ney dinletisi, ezgileriyle Ömer Çelik ve müziğiyle Aykut Kuşkaya vb. etkinlikler olacak. Pilav günü ile ilgili ÖNDER Eyüp Şube Başkanı Süleyman UÇAL şunları ifade etti:

"Biz ÖNDER olarak Eyüp İmam Hatip Lisesi mezunlarını en azından yılda bir kez olsun biraraya getirerek hem okulla hem de birbirleriyle bağlarını koparmamalarını amaçlıyoruz. İmam Hatiplerin birbirleriyle kaynaşması, okullarıyla bağlarını koparmamaları gereklidir. Zira bu okullar halkın destekleri ile kurulmuş ve yine halkın desteğiyle ayakta kalmaktadırlar. Biz elimizden geldiğince pilav gününün en güzel şekilde geçmesi için bütün gücümüzle çalıştık. Pilav günümüze maddi-manevi destek verenlere teşekkür ederim. Bu seneki pilav günümüz inşaAllah hem bizler hem de camiamız için hayırlara vesile olur."


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2012, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153