banner171

Eyüp'te Öğrencilere Eğitim Desteği Sürüyor…

Eyüp Belediyesi üç yıl önce başlattığı " Eğitim Destek" projesini bu sene de hayata geçirdi.

Eyüp'te Öğrencilere Eğitim Desteği Sürüyor…
  Eyüp'te lise son sınıfta okuyan 3433 öğrenciye 400 TL. Eğitim yardımında bulunulacak. Her gün iki okulu giden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Alibeyköy’de ki liseleri ziyaret etti. Alibeyköy Teknik ve Endüstri Meslek, Alibeyköy Anadolu ile Eyüp Anadolu Liselerinde okuyan öğrencilere eğitim desteğinin ilk taksitini verdi. 

Eyüp Belediyesi’nin bugüne kadar yaklaşık 14 bin öğrenciye eğitim desteğinde  bulunduğunu belirten  Başkan İsmail Kavuncu,  eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu söyledi. Başkan, eğitim desteği dağıttığı lise son sınıf öğrencileriyle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi… Öğrenciler de kendilerine her konuda destek olan Başkan’a teşekkür ettiler.

Başkan Alibeyköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Eyüp Belediyesi tarafından yapılan ek derslik binasında incelemelerde bulundu. Başkan Kavuncu daha sonra öğrencilerle basketbol oynadı.  Başkan İsmail Kavuncu’nun ikinci durağı ise Alibeyköy Anadolu Lisesi oldu.  Burada da çiçeklerle karşılanan Başkan İsmail Kavuncu,  öğrencilere eğitim desteğinin ilk taksitini verdi. Ardından Eyüp Anadolu Lisesi’ne geçti. Okullardaki eksikliklerin en kısa zamanda giderileceğini belirten Başkan İsmail Kavuncu,   "En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. İlçemizde üniversiteye hazırlanan yaklaşık 3500 öğrencimize birinci dönem ve ikinci dönem olmak üzere toplamda 400 liralık maddi destek vereceğiz. Lise son sınıf öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada katkıda bulunmak istedik… Gençlerimizin sınavlarda iyi dereceler yapacağına, ileride çok güzel projelere imza atacağına gönülden inanıyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2012, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153