banner171

Eyüp’te Yılın Annesi Seçildi…

Eyüp’te “Yılın Annesi”, Eyüp Belediyesi Osmanlı Parkı Nikah Salonu’nda yapılan bir organizasyonla seçildi. Etkinliğe, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan ve Eyüplü hanımlar katıldı.

Eyüp’te Yılın Annesi Seçildi…
Organizasyona katılan tüm hanımların geçmiş anneler gününü kutlayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu şöyle konuştu:  “Kadınlarımızın ne kadar güçlü ne kadar cefakar ve fedakar olduğunu biliyorum. Sizlerin bu gücü bu içtenliği, çalışkanlığı da bizlere heyecan veriyor. Siz annelerin kararlı duruşu sayesinde Türkiye bir başka noktaya geldi. Bizler de bu bakış açısıyla sizlerin yanında , sizlerden aldığımız enerji ile hiç durmaksızın çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Üç yıllık çalışmalarımızda aile, kadın ve çocuk odaklı projelerimize hız ve eğitime önem verdik. Bizim için en önemli yatırım insana yapılan yatırımdır.  Çocuklarımızın geleceği için eğitim alanında birçok yatırım yaptık.  Sizlerin desteği ile daha güçlü,  daha güzel bir Eyüp’e kavuşacağız.” 

Etkinliğin sonunda Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, organizasyona katılan hanımlar arasında kurayla seçilen bayana “yılın annesi” ödülünü verdi. Başkan daha sonra etkinliğe katılan tüm hanımlara mini saksılar içinde çiçek tohumları hediye etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153