banner171

Nişanca Yolları Yenileniyor…

Yerinde hizmet anlayışı ile mahalleri ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Nişanca ve Akşemsettin’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Nişanca Yolları Yenileniyor…

Çevre düzenlemeleri ile ilçedeki birçok mahalle ve caddenin çehresinin değiştiğini anlatan Başkan Kavuncu, Nişanca Mahallesi’nde elektrik hatlarının yer altına alındığını ve yeni meydan düzenlemesi ile gözde bir yer haline geleceğini söyledi.

Kavuncu, “Eyüp'e göreve geldiğimiz günden itibaren çok büyük hizmetler gerçekleştirdik... Eyüp Sultan Meydan düzenlemesi, cadde ve sokakların yenilenmesi, elektrik kablolarının yeraltına alınması, yeni yaptırdığımız parklar, sosyal tesisler, spor tesisleri, gençlerimiz, çocuklarımız için yaptığımız çalışmalar, eğitime desteğimiz, sosyal hizmetlerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz çok fazla... Bunları yapmak yetmiyor... Anlatmak da gerekiyor... Gerçi sizler bu hizmetlerin canlı tanıklarısınız, Eyüp hepimizin, ilçemizin gelişmesi, kalkınması hepimizin ortak dileği... İnşallah en kısa sürede sizlerin de bu konudaki mağduriyetlerini gidermiş olacağız“ dedi.

Ardından Başkan İsmail Kavuncu ekibiyle birlikte Düğmeciler Şevkibey Camii’nde cemaatle birlikte Cuma namazı kıldı. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Kavuncu, sıkıntıların en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153