banner171

Gaziosmanpaşa Ak parti’nin değerini bilecek mi?

Gaziosmanpaşa Ak parti’nin değerini bilecek mi?

Geçen hafta Ak parti genel başkan yardımcıları açıklandı. Süleyman Soylu Ar-Ge’den sorumlu Genel başkan yardımcısı olarak Ak partiyi 2023’e taşıyacak politikaların üretilmesi gibi önemli bir misyonu üstlendi.

Sayın Soylunun Genel başkan yardımcısı olması eminim ki bütün Gaziosmanpaşalıları gururlandırmıştır. Partili veya partisiz Süleyman başkanı tanıyan tüm Gaziosmanpaşalı hemşerileri Sayın başbakanımız tarafından kendisine tevdi edilen bu görevden duydukları memnuniyeti ve mutluluğu her daim paylaşıyorlar.

Bir Gaziosmanpaşalı olarak Süleyman başkanın bu zor görevden alnının akıyla çıkacağından zerre kadar şüphem yok.



Süleyman başkan Genel başkan yardımcısı, Aziz başkan İstanbul İl başkanı, Hüsmen başkan Kırklareli il başkanı. Bu üç ismin de ortak özelliği ise üçünün de Gaziosmanpaşalı olması.



Süleyman başkan partinin geleceği için politikalar üreten bölümün en başında, Aziz başkan, başbakanın en büyük sevdam dediği İstanbul’un teşkilatının başında, Hüsmen başkan ise Hemen yanı başımızdaki önemli bir şehrimizin teşkilatının başında. Görünen O ki, başbakanımız Gaziosmanpaşalılara güveniyor ve onların değerini biliyor. Önümüzdeki yerel seçimler de Gaziosmanpaşa’nın başbakanımızın ve Ak parti’nin değerini bilip bilmediğimizi göstermesi açısından önemlidir.



Ben Bir Gaziosmanpaşalı olarak şuna eminim ki vefakâr ve kadirşinas olan Gaziosmanpaşalılar bu teveccühe fazlasıyla karşılık verecektir.

 


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153