banner171

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da Birlik Ve Beraberlik Günü...!

Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesi düzenledi..

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da Birlik Ve Beraberlik Günü...!
 AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı Topkapı Belediye Sosyal Tesisleri'nde ‘Birlik ve Beraberlik’ gecesi düzenledi. katılan Geceye Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Belediye Başkan Vekili Mahmut Yeter, İl yöneticileri Feti Ahmet Balin, Psikoloğ ve Aile Danışmanı Zekiye Çapan, eski belediye başkanı ve milletvekili Recep Koral, belediye başkan yardımcısı Suat Alkan, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, parti üyeleri ve medya mensupları katıldılar.
Gecede konuşma yapan İlçe Başkanı Şahin Pirdal, “Referandum sürecinde başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alan %62’lik bir oran var. Buda gösteriyor ki başbakanımızın İstiklal mücadelesine vatandaşlarımız destek veriyor. Teşkilat olarak 30 Mart seçimlerinde bizim hedefimiz %65 oy almaktır" dedi.

Programda konuşan AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta, ‘İlçe teşkilatımıza düzenlediği bu güzel program için teşekkür ediyorum. 20 yıldır iktidar olduğumuz ilçemiz Gaziosmanpaşa’da alın terimizi dökerek yine halkımızın tercihi olacağız. Gaziosmanpaşa’nın trafik sorununu, otopark sorununu çözeceğiz. Kentsel dönüşümde düzenlemeler yapacağız. Bütün mahallelerimizde halkımızın sıkıntılarını ve şikâyetlerini en ince detayına kadar inceleyip çözüme kavuşturacağız. Önümüzdeki döneme dair bir çok projelerimiz var bunları önümüzdeki hafta Pazar günü slaytlar halinde sizlerle ve halkımızla paylaşacağız. Bu seçim sürecinde ve sonrasında halkımıza hizmet etmek için Belediye meclis üyeliğine talip olan yol arkadaşlarımızın da tamamını yanımızda görmek istiyoruz. Listede olsalar da, olmasalar da darılmak, küsmek yok. Herkes durmadan çalışacak ve yükselen yeni Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere fırsat vermeyecektir. 
Gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Gaziosmanpaşa bırakmak için gece gündüz hep birlikte beraber çalışacağız. Makamlar mevkiler geçicidir. Önemli olan bulunduğumuz makamda görevimizi layıkıyla yerine getirmektir. Birlikte beraber çalışarak Gaziosmanpaşa'yı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Sizlerden aldığımız samimiyet ve destekle Gaziosmanpaşa’dan zaferle çıkacağız. 30 Mart'a sayılı günler kaldı. Gaziosmanpaşa halkı projelerimizi hayata geçireceğimize bizler kadar inanıyor ve bizleri desteklediklerini söylüyor. Adaylığımız sürecinde nasıl çalışıyorsak Belediye Başkanı olduğumuzda da aynı şekilde hatta daha da fazla çalışarak devamlı vatandaşlarımızla iç içe olacağız. Gaziosmanpaşalı esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını onları ziyaret ederek dinleyeceğiz. İnşallah 31 Mart’tan itibaren çocuklarımız için, geleceğimiz için, Gaziosmanpaşa’mız için örnek bir ilçe yaratma arzusuyla projelerimizi Gaziosmanpaşa’mızda hayata geçireceğiz ve hizmet üretmeye sizlerin de desteğiyle devam edeceğiz. Bizim sizin sevginiz ve yüreğinizden başka sarılacak kimsemiz yok. Gaziosmanpaşa’mız için durmadan yorulmadan gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.’ Diyerek sözlerine son verdi.
Kaynaşma ortamında geçen programda teşkilatın Gaziosmanpaşa’da 2014 yılında daha güzel imkânlar içerisinde çalışma yapmayı, huzur ve güven içerisinde birliktelikler oluşturarak hizmet etme temennilerinde bulunuldu.



Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 14:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
emre bitis
emre bitis - 11 yıl Önce

artık hakkınızı doldurdunuz başkanım gün bilal ay zamanıdır gelin oyları bölmeyin!

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153