banner171

Ekrem Erdem,Gaziosmanpaşa'da “Sevgi Yürüyüşü“Ne Katıldı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığınca düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı.

Ekrem Erdem,Gaziosmanpaşa'da “Sevgi Yürüyüşü“Ne Katıldı...

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen yürüyüşte yer alan Erdem, vatandaşlara karanfil dağıttı.

Erdem, seçim çalışmaları kapsamında, AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta ve partililerle esnafı ziyaret etti, karanfil dağıttı.

Daha sonra yağmurluğunu giyerek "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Erdem, vatandaşların evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden sarkıttıkları sepetlere karanfil bıraktı. 

Yürüyüşe katılanlar, sık sık "Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde tezahüratta bulundu. Balkonlardaki ve pencerelerdeki vatandaşlar da alkışlarla yürüyüşe katılanlara destek verdi.

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen yürüyüş, yaklaşık 2 saat sürdü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Milletin iktidar derdi yok. İktidarla da derdi yok. Türkiye'nin problemi muhalefet. Muhalefet doğru olsa, projelerle gelir. Yapılan her işi hırsızlıkla suçlayarak gölgelersen, o zaman ben senin muhalefetini sorgularım" dedi.

Ekrem Erdem, Gaziosmanpaşa'da çocuklarıyla yaşayan Rabia Arslan'ın evini ziyaret etti.
Sohbet sırasında 30 Mart seçimleri hakkında konuşan Ekrem Erdem, AK Partinin alternatifinin olmadığını belirterek, "Vatandaş kararını verecek. Beğenirse devam. Beğenmezse, yapacak bir şey yok" dedi.

Erdem, AK Parti'nin kısa sürede yaptığı işlere değinerek, "Kadıköy - Kartal metrosunun açılışına gittik. 20 kilometre. Yani bunlardan kimsenin haberi yok. Kısa sürede yapılmış. Hırsızın olduğu yerde bunlar olur mu ya? Hırsızlığın kitabını CHP, 94'ten önce İstanbul'da yazdı. Yani susuz bıraktılar, hırsızlık nedeniyle. Yolsuz bıraktı, havamız kirlendi" diye konuştu.

Ekrem Erdem sözlerini şöyle sürdürdü:  

"Bunlar hem hırsızlıkla itham ediyorlar, öte taraftan, CHP'nin şu andaki adayı Mustafa Sarıgül'ü, CHP'nin kendisi, hırsız diye partiden ihraç etmedi mi? Belgeleri kendileri teslim etmedi mi? 60 sayfalık dosyaları var. Bende de var o dosyalar. Hepsini belgelemişler, kimden ne aldıklarını. Bundan dolayı partiden ihraç ettiler. Şimdi, büyükşehir belediye başkan adayı yapıyorlar. Şimdi sormak gerekmez mi, 'Sarıgül'ü siz ne zaman akladınız'? İddialar ne zaman çürütüldü? Hangi komisyonda ya da mahkemede kendini akladı? Yok. İşine geldiği zaman hırsız, işine gelmediği zaman da 'ak adam' diye milletin karşısına sunuyorsunuz. Olmaz böyle bir şey. Hırsızlığın olduğu yerde hizmet olmaz. Allah'a şükür millet, bunları görüyor." 

Pazar günü düşürülen Suriye uçağına ilişkin de konuşan Erdem, uçağın seçim için ve dosyaları kapatmak için düşürüldüğü yönündeki iddialara yönelik olarak, "Böyle saçma şey olur mu ya? Daha önce Türk uçağı düştüğü zaman, aynı CHP, 'devlet nerede', 'yol geçen hanı', 'gelen vuruyor, giden vuruyor' diye yaygara yapıyordu. Sen onun uçağını vurmazsan, o senin uçağını vuruyor zaten. Şimdi hangi sözünüze itimat edeceğiz?" dedi. 

Ekrem Erdem, Türkiye'nin probleminin muhalefet olduğunu söyleyerek, "Milletin iktidar derdi yok. İktidarla da derdi yok. Türkiye'nin problemi muhalefet. Muhalefet doğru olsa, projelerle gelir. Yapılan her işi hırsızlıkla suçlayarak gölgelersen, o zaman ben senin muhalefetini sorgularım" şeklinde konuştu.  

Haftasonu Yenikapı'da yapılan ve Başbakan Erdoğan'ın katıldığı mitingin görüntülerine montaj yapıldığına yönelik iddiaları da eleştiren Erdem, mitinge montaj yapılamayacağını belirterek, milletin partisine ve liderine sahip çıktığını ifade etti.

AK Parti'nin yapmış olduğu işler hakkında da bilgi veren Erdem, Güneydoğu'daki çözüm süreci, baş örtüsü probleminin sona erdirilmesi ve sağlık konusundaki gelişmelerden söz etti.

Ziyarete AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Hasan Tahsin Usta ile, ilçe meclis üyeleri de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153