banner171

Gaziosmanpaşa AK Parti Şahin Pirdal'a emanet

Ak parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.İsmail Ergüneş Belediye Başkan Aday Adaylığı nedeniyle istifasının Ardından Boşalan ilçe Başkanlığı makamına Şahin Pirdal Atandı…

Gaziosmanpaşa AK Parti Şahin Pirdal'a emanet
Uzun yıllardır AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Avukat Şahin Pirdal, ilçe başkanlığına getirildi. Geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanı İsmail Ergüneş'in belediye başkan aday adaylığı ile ilçe başkanlığı boşalmıştı. Yapılan temayül yoklamasında diğer adaylara büyük fark atan Şahin Pirdal, son görüşme için Ankara'ya çağrılmıştı.

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve Marmara Bölgesi Koordinatörü  Ahmet Baha Öğütken'den oluşan bir heyet yapılan istişareler sonucunda Gaziosmanpaşa'yı, Pirdal'a emanet etti.
Şahin Pirdal, 1968 yılında Tirebolu Kuzgun Köyü'nde doğdu. İlköğrenimi İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladı. Küçükköy İmam Hatip Lisesini bitiren Pirdal, girdiği İstanbul Hukuk Fakültesini başarıyla tamamladı. Öğrenciliği döneminde başladığı ticaret hayatından sonra bağımsız olarak avukatlık yapmaya başladı.
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Pirdal, 2008 yılında Ak Parti ile başladığı siyasi hayatına Gaziosmanpaşa İlçe Başkan yardımcılığı görevi ile devam etti ve son olarak ilçe başkanlığına getirildi.




Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2014, 13:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet balcıoğlu
mehmet balcıoğlu - 11 yıl Önce

sevgili kuzenime bu yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153