banner171

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yavuz'un Okul Ziyareti...

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın Seddar YAVUZ, 2 Ocak 2014 Perşembe günü Küçükköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine konferans salonunda meslek tanıtım semineri verdi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yavuz'un Okul Ziyareti...
 Kaymakamı  yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz, kendisinin verdiği bilgileri dikkatle dinlediler. Kaymakam Yavuz,  günümüzün büyük bir bölümünün iş ortamında ve işe yönelik faaliyetlerde geçtiğini bu nedenle meslek seçiminin çok  önemli olduğunu; en iyi mesleğin bireyin özellik ve koşullarına en uygun olan, onu en çok tatmin  edecek tüm yeteneklerini kullanarak kendini geliştirebileceği meslek olduğunu söyledi.

Daha sonra  Kaymakamların görev, yetki ve sorumlulukları ile mesleğe giriş şartlarını slâyt sunumu eşliğinde anlattı.

Bu mesleği seçmek isteyen öğrencilere Kaymakamlığın fedakarlık  isteyen bir meslek olduğunu vurgulayarak  meslekte başarılı olabilmek için sevgi, saygı, güven, disiplin ve empati yeteneğinin şart olduğunu dile getirdi. İnsanların kıyafetleriyle karşılandığını, fikirleri ile uğurlandığını belirterek insanlarla iletişimimizi daima sıcak tutmamımız ve böyle davrandığımız sürece her zorluğu aşabileceğimizi söyledi.
Seminer sonrasında soru -cevap bölümünde öğrencilerinin sorularını yanıtladı. Öğrencilere başarı dileklerinde bulundu onlara çeşitli hediyeler verdi.
Kaymakam Yavuz daha sonra öğretmenler ile toplantı yaparak, daha kaliteli eğitim hizmeti sunulabilmesi adına eğitimde karşılaşılan sorunların çözümü konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Gerekli notlarını alan Kaymakama İlçe Milli Eğitim Müdürü B.Servet BAKIRCI ‘da eşlik etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153