banner171

GAZİOSMANPAŞA YENİ BİR PARKA DAHA KAVUŞTU…

Karadeniz Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde 2500 m2 alanda yapılan parkta 31 çeşit bitki çeşidi, dekoratif aydınlatma, fitness aletlerinin bulunduğu spor bahçesi, spor sahası, kameriye ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

GAZİOSMANPAŞA YENİ BİR PARKA DAHA KAVUŞTU…
Yeşil medeniyetine doğru adım adım ilerliyoruz” ilkesinden hareket eden Gaziosmanpaşa Belediyesi yeşillendirme seferberliğini sürdürüyor. GOP Belediyesi’nin Karadeniz Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde 2.500 metrekare alanda yapımını gerçekleştirdiği yeni parkta aralarında akasya, ıhlamur ve manolyanın da bulunduğu 31 çeşit bitki çeşidi, dekoratif aydınlatma, fitness aletlerinin bulunduğu spor bahçesi, spor sahası, kameriye ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Parkta ağaçların hemen altında oynar başlıklı spot lambalar ve merdivenlerde de sabit spotlar yer alıyor.

GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa’da park alanı oluşturmak için ellerinden gelen tüm olanakları seferber ettiklerini belirterek “Kent kültüründe yeşil alanların çokluğu aynı zamanda gelişmişliğinde bir göstergesi. Gaziosmanpaşa’da park sayısını arttırmak için başta kumulaştırma çalışmaları olmak üzere her yolu deniyoruz. Gaziosmanpaşalılardan beklentim bu kısıtlı olanaklarla oluşturulan parklarına sahip çıkmalarıdır” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153