banner171

Gaziosmanpaşaspor umudunu sürdürüyor.

Gaziosmanpaşaspor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala ilk 8 arasında yer alma umudunu sürdürüyor.

Gaziosmanpaşaspor umudunu sürdürüyor.
Spor Toto 2. Lig Beyazı Grup'ta sahasında Ofspor'u 4-2 yenen Gaziosmanpaşaspor sezonun tamamlanmasına bir hafta kala ilk 8 arasında yer alma umudunu sürdürüyor.



Gaziosmanpaşaspor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Mendi hedeflerinin ligi 8 arasında bitirerek, gelecek sezon Türkiye Kupası'nda oynamak olduğunu belirterek, ''Son haftada Pendikspor ile çok önemli bir maç oynayacağız. Kazandığımız taktirde hedefimize ulaşacağız. Rakibimiz çok genç oyunculardan kurulu bir takım. Biz de son haftalarda iyi oynayan bir takımız. Pendikspor maçına kazanmak için gideceğiz'' dedi.

 

Öte yandan Gaziosmanpaşaspor Kulübü'nde yarın genel kurul yapılacak. Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Mehmet Öztürk, yeniden başkanlığa aday olduğunu kaydederek, ''Biz, Gaziosmanpaşaspor için sorumluluktan kaçmayız. Önemli olan güçlü bir yönetimin gelerek Gaziosmanpaşaspor'u şampiyon yapması. Genel kurulda yeni yönetimi takviye etmeyi düşünüyoruz. Gaziosmanpaşaspor, hiç bir zaman sahipsiz kalmaz. Futbolcusuyla, yöneticisiyle bir aile olan Gaziosmanpaşaspor, önümüzdeki süreçte büyük başarılara imza atacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153