banner171

GOP'lu trabzonlulardan Tekin Küçükali'ye plaket.

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali’yi büyük bir katılım ve coşkuyla ağırladı.

GOP'lu trabzonlulardan Tekin Küçükali'ye plaket.

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin Küçükali’yi büyük bir katılım ve coşkuyla ağırladı.

 

Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Genel Merkezi Lokalinde Karadenizlileri bir araya getirmenin temelleri atıldı. Karadenizliler bir araya gelebilir mi, sorusuna Sivil Kanaat önderi, Trabzonluların ağabeyi, Gaziosmanpaşalı, spordan sanata kadar birçok alanda kendini ispat etmiş Tekin Küçükali cevap verdi. ”Evet gelebilir”

 

Ev sahibi Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Genel Başkanı İsmail ŞATIROĞLU ve yönetimi programı Kokteyl sunumu ile başlattı. Daha sonra Kürsüye gelen günün misafiri Tekin Küçükali bilgi ziyafeti ve beyin fırtınasını bir arada sunarak istenilen cevapları verdi. Karadeniz sadece doğusunda olan Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Sinop’la ifade edilen illerden ibaret olmadığını bilakis Karadeniz denince akla 24 ilin gelmesi gerektiğini anlattı. Bu 24 ilin iş birliği ise mükemmel bir enerjiye dönüşeceğini örnekler ile anlattı.

 

Karadeniz zekâsı çalışkanlığı ve birlikteliği beraberinde çok mükemmel başarılara imza atılabileceğini söyledi. Bu konuda diğer tüm dernekleri gezerek gereken bilgileri vereceğini, Köy derneği dâhil istek gelmesi halinde hepsinin misafirleri olacaklarını ifade etti. Birçok İl ve ilçe derneği yönetiminin iştirak ettiği bilgilendirme toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Program sonunda Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneği Genel Başkanı İsmail ŞATIROĞLU Kızılay Derneği eski Genel Başkanı Tekin Küçükali ye bir plaket verdi. İl ve ilçe dernek Başkanları ve yönetimleri Tekin Küçükali ile beraber hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından program sona erdi. 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153