banner171

GOP’TA E-DEVLET KAPISINA DAHİL OLDU…

Gaziosmanpaşa Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e- devlet ile kurulabilecek. Tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan bir internet sitesi olan e-devletin en önemli amaçlarından birisi de kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmak olarak belirtiliyor.

GOP’TA E-DEVLET KAPISINA DAHİL OLDU…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, kurumsal dönüşüm kapsamında teknolojiye yapılan yatırımların önemli getirilerinden birinin de yeni uygulamaya soktukları e –devlet olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımız artık www.turkiye.gov.tr’ye girip,  belediyemiz hakkında her türlü işlemi ve sorgulamayı yapabilecek’’ dedi.

 Gaziosmanpaşa Belediyesi de artık e-devlet kapsamı içine girdi.Vatandaşlara devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulması amacıyla kurulan e-devlet sayesinde, devlet hizmetleri vatandaşa en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ile ilgili her türlü irtibat artık e- belediye ile kurulabilecek. Tüm alt yapısını e devlet sistemine göre adapte eden Gaziosmanpaşa Belediyesi  kendi bünyesinde yapılan birçok işlemi  e- devlet üzerinden yapmaya olanak sağlıyor. Uygulama ile vatandaşlar bu sayfaya girdiklerinde Gaziosmanpaşa  Belediyesi hakkında bilgiler ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabilecekler. e-devlet üzerinden sunulmaya başlanan uygulamalara sürekli olarak yeni verilerin eklenmesi sağlanacaktır.

 e-Devlet Kapısı'nda sunulmaya başlanan e-Belediye hizmetlerinde, Borç Bilgileri Sorgulama, Bina Vergisi, Kültür ve Tabiat Varlık Payı Borç bilgileri, Tahsilat Bilgileri, Beyan Bilgileri ve Bina ve Çevre Temizlik vergilerinin beyanı gibi bilgiler sorgulanabiliyor. Bunun için e-devlet şifresini kullanarak www.turkiye.gov.tr adresinde oturumunuzu açmanız gerekiyor.

Şifre ile giriş yaptıktan sonra Belediye Hizmetleri kategorisinde Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni  seçerek belediye hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşabilir, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan bir internet sitesi olan e- devletin en önemli amaçlarından birisi de kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmak olarak belirtiliyor.


Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153