banner171

GOP’TA KARA KARŞI YOĞUN ÖNLEM …

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle bir kriz masası oluşturdu.

 GOP’TA KARA KARŞI YOĞUN ÖNLEM …
 İlçe genelinde karla mücadele araçları ve tuzlama araçları çalışmalarını sürdürmeye başladı.  Kar temizleme ekiplerinin 24 saat çalışma düzenine geçilmesi kararı alındı. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlar belediyenin 444 0 467 numaralı çağrı merkezi ile iletişime geçebilirler.

GOP’TA KARA KARŞI YOĞUN ÖNLEM …
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan ve yarın da etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle bir kriz masası oluşturdu. GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Hava şartlarının daha da kötüye gitmesi halinde ilçemizde tüm araçlarımızı seferber ederek trafikte sorun yaşanmasını önleyeceğiz” dedi.
 
İstanbul’da zaman zaman saatte 40 kilomotre hıza aluşan rüzgar eşliğinde öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Kar araçlarıyla yürütülen çalışmalarda, tuzlama çalışmaları gün boyunca kesintisiz sürdürülecek. Poligonda yer alan Spor Tesislerinde evsizler için odalar oluşturuldu. Ekipler gün boyu ve akşam saatlerinde ilçeyi tarayarak dışarıda kalan sahipsiz vatandaşları araçlar eşliğinde tesislere yönlendirecekler. Belediye Kriz Masası gece boyunca görev başında olacak. Kar yağışı başladığı andan itibaren Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait kar araçları tuzlama çalışmaları yaparken, kar küreme aparatı monte edilmiş 4x4 araçlar ve tuz kamyonları çalışmalarını sürdürüyorlar. 
İlçede alınan tedbirler sonucu, hiçbir sıkıntının yaşanması beklenmiyor. Tüm ana caddelerde ve ilçeyi çevre yollarına bağlayan noktalarda alınan önlemler sonucu yolların tümünde trafik akışının uygun şekilde sürdürülmesi bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2012, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153