banner171

GOP'TA SEMİNER; ANNE BABALAR DİKKAT !

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan Aile Danışma Merkezi tarafından her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Uzman Psikologlarla “Çarşamba Seminerleri”nin bu haftaki bölümünde Davranış Bilimci Şeyma Gazezoğlu tarafından “Ergenlik Dönemi ve Aile Tutumları” konusu işlendi.

GOP'TA SEMİNER; ANNE BABALAR DİKKAT !
 ANNE BABALAR DİKKAT !

“ERGENLİK, UYUM, SABIR ve İLETİŞİMDEN GEÇER.”

Davranış Bilimci Şeyma Gazezoğlu; “Ergenlerin en büyük destekçileri anne ve babaları olmalıdır”.

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde yer alan Aile Danışma Merkezi tarafından her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Uzman Psikologlarla “Çarşamba Seminerleri”nin bu haftaki bölümünde Davranış Bilimci Şeyma Gazezoğlu tarafından “Ergenlik Dönemi ve Aile Tutumları” konulu bir seminer verildi. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi, Konferans Salonu’nda düzenlenen, Gaziosmanpaşalıların büyük ilgi gösterdiği seminerde Şeyma Gazezoğlu, ergenliğe giriş yaşı, fiziksel ve duygusal değişimler, aile ile ilişkiler ve anne babaya düşen görevler gibi konularda bilgiler verdi.

 

Ergenlerin en büyük destekçilerinin anne ve babalarının olması gerektiğini belirten Gazezoğlu “Ergenler ben merkezcidir. Düne kadar anne babasının fikirlerine, düşüncelerine saygı gösteren çocuk gider, yerine söz dinlemeyen asi bir çocuk gelebilir. Çocuk bu dönemde ailesinin fikirlerini beğenmez, küçük ve değersiz görmeye başlayabilir. Bu dönemlerde anne babalar çok sabırlı davranmalı ve çocuklarıyla sürekli iletişim halinde olmalıdırlar” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2012, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153