banner171

Küçükköyspor’da “Başarılı Günler” Geri Geliyor

Gürbüz; " Küçükköyspor’u geçmişteki başarılı günlerine getirmek için var gücümüzle yönetim kurulumuzla birlikte çalışacağız."

Küçükköyspor’da “Başarılı Günler” Geri Geliyor
Bir zamanlar 2.Lig’de fırtınalar estiren ve biranda yaşanan maddi imkânsızlıklardan sonra amatör Lig’e kadar düşen Küçükköyspor’u başarılı günlerine geri götürmeye kararlı Müjdat Gürbüz ve ekibi göreve başladı.
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde yeni yapılan kongreden sonra bölgenin tanınan ve sevilen simalarından, ayrıca sporla iç içe olan ve 20 yıllık futbol yaşantısının 15 yılın profesyonel olarak geçiren, Müjdat Gürbüz kulübün yeni başkanı seçildi.
 
 
 
Yeni yönetim kuruluyla ilk kez basının karşına geçen Müjdat Gürbüz ve ekibi güç birliği yaptıklarını ve takımı yeniden eski günlere getireceklerini söylediler. Ayrıca başkan Gürbüz yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada; ‘’ Birbirinden değerli ve kıymetli, sporu iyi bilen ve seven özellikle Küçükköyspor için canı gönülden çalışacak güvenilir bir ekiple çalışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bilindiği gibi Küçükköyspor profesyonel liglerde uzun yıllar mücadele etmiş, daha geçen 3 yılda 2.lig’de mücadele etmiş fakat bazı maddi ve manevi imkânsızlıklar sonucu süper amatör Lig’e kadar düşmüştür. Biz profesyonel bir ekiple geldik. Küçükköyspor’u geçmişteki başarılı günlerine getirmek için var gücümüzle yönetim kurulumuzla birlikte çalışacağız. Alt yapıya daha çok önem veren biri olarak kulübümüzde centilmen ve ahlaklı sporcuların yetiştirilmesi sağlayacağız. Alt yapı maçları dâhil olmak üzere yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımızla birlikte takımlarımızın yanında her zaman olacağız. Ayrıca bölgemizdeki tüm takımlarla başta 2.lig’de mücadele eden Gaziosmanpaşaspor olmak üzere diğer tüm amatör takımlarımızla iç içe olup gerek bize destek olmalarını, gerekse bizde onlara destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Tüm Küçükköy ve Küçükköyspor severlerin içi rahat olsun inşallah ekibimle birlikte Küçükköyspor’u eski günlerine kavuşturacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’ Şeklinde konuştu.
 
 
 
İşte Küçükköyspor’un Yeni Yönetim Kurulu Listesi.
 
 
 
Başkan: Müjdat GÜRBÜZ
 
 
 
Başkan Yardımcıları:
 
Bülent KARAKUŞ
Mehmet DİNÇ
Ali YAMAN
Ömer ARAS
Nedim AKBAL
Yunus EROĞLU
Sebati ÖZTÜRK
Ayhan TREN
İzzet AYSAN
Erol YÜRÜR
Mehmet YALÇIN
Cemil ÇAKICI
Makbule DEMİROĞLU
Dilek Avcı TOPALOĞLU
Ercan KARATEKİN
Ahmet Turan MELETLİOĞLU
Yılmaz KEÇECİ
Süleyman ALTUN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153