banner171

Polisi Şehit Eden Terörist Tanıdık Çıktı

Polis Memuru Mücahit Daştan'ın şehit eden terörist N.A.'yı, 2005 yılında, linç etmek isteyen kalabalığın arasından polisler çıkarmıştı.

Polisi Şehit Eden Terörist Tanıdık Çıktı
 Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, 'PKK/KCK'nın sol terör örgütü militanlarını kamplarda silah ve sabotaj eğitimine aldığına ilişkin' istihbarat raporunun ardından İstanbul'da polise yönelik iki terör saldırısı kafalarda soru işaretleri oluşturdu.
EGM raporunda, PKK/KCK'nın TKP/ML, KKP, Devrimci Karargah, MLKP, MKP gibi sol terör örgütü militanlarına, Türkiye'nin İran ve Suriye sınırında bulunan kamplarda, silah ve sabotaj eğitimi verdiğini açıklamış ve Karayılan'ın, "Daha çok silahlanmalıyız" açıklamasından sonra PKK'nın metropol kentlerde sol örgütler üzerinden terörist saldırılar tasarladığı tespit edilmişti.



YENİBOSNA'DA POLİS MERKEZİNE SALDIRI

Geçtiğimiz günlerde, Bahçelievler Yenibosna'da biri kadın iki kişi tarafından polis merkezine bombalı ve silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda iki polis hafif şekilde yaralanırken, kadın saldırgan yaralı halde yakalanmış, erkek saldırgan ise kaçarak izini kaybettirmişti.



POLİSİN KURTARDIĞI TERÖRİST POLİSİ ŞEHİT ETTİ

Yenibosna'da polisin hedef alındığı saldırının ardından dün de Gaziosmanpaşa'da polise silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir polis memuru şehit olurken, 3 vatandaş yaralandı. Polis Memuru Mücahit Daştan'ı şehit eden terörist N.A.'yı, 2005 yılında, linç etmek isteyen kalabalığın arasından polislerin çıkardığı ortaya çıktı.
462031.jpg


PKK/KCK'NIN SON PLANI MI DEVREDE?

Emniyet Genel Müdürlüğü, terör örgütü PKK/KCK'nın, Türkiye'nin İran ve Suriye sınırında bulunan kamplarında küçük gruplar halinde sol terör örgütü militanlarını özel eğitime aldığını ortaya çıkarmıştı.

PKK'NIN ÖZEL EĞİTİME ALDIĞI GRUPLAR

EGM'nin hazırladığı istihbarat raporuna göre, PKK'nin özel eğitime aldığı gruplar arasında: TKP/ML-Konferans, KKP (Kürdistan Komünist Partisi) Devrimci Karargah Örgütü, MLKP (Marksist Leninist Komünist Partisi) ile MKP (Maoist Komünist Partisi) bulunuyor.



"DAHA ÇOK SİLAHLANMALIYIZ" TALİMATIYLA SABOTAJ EĞİTİMİ BAŞLADI

Sözde Yürütme Konseyi Başkanı Murat Karayılan'ın, "Daha çok silahlanmalıyız" açıklamasından sonra PKK'nın metropol kentlerde sol örgütler üzerinden terörist saldırılar tasarladığı tespit edilmişti. Örgütün İran ve Suriye topraklarında bulunan  kamplarda militanlarına silah ve sabotaj eğitimi verdiği saptanmıştı.

PKK TAŞERON ÖRGÜT KULLANARAK MASUM GÖRÜNMEYİ AMAÇLIYOR

PKK'nın 'taşeron' örgütleri kullanarak kendisini ulusal/uluslararası kamuoyunda 'masum' göstermeyi amaçladığı ileri sürülmüştü.

























Aktifhaber

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153