banner171

Sarıgül Gaziosmanpaşa'da Partilileri Fırçaladı!

Gaziosmanpaşa ilçesi Karlıtepe Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Sarıgül burada toplanan kalabalığa seslendi.

Sarıgül Gaziosmanpaşa'da Partilileri Fırçaladı!
 Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Gaziosmanpaşa ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Sarıgül, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gaziosmanpaşa’da halka hitap eden Mustafa Sarıgül, hiç kimseyi kimliğine göre ayırmayacağını ifade ederek, İstanbul’da, Gaziosmanpaşa’da 20 yıldan beri süregelen bir yönetimin değişmesinin zamanı geldiğini söyledi.

Mustafa Sarıgül partilileri fırçaladı

Mustafa Sarıgül, kendi aralarında konuşan partililere tepki göstererek, ’Buradan belediye meclisine gireceğim diye yağ yakma' diyerek azarladı.
HER MAHALLEYE 2 EMEKLİ EVİ

Her mahalleye 2 tane emekli evi yapacaklarını ifade eden Sarıgül, engellilere yoğun destek vereceklerini söyledi. Başkan Sarıgül, “Hayatımda yandaş çalışanlarla işim olmaz. Candan çalışan, değişim isteyen herkesle yoluma devam ederim. Ülkesi için değil de bireysel menfaatleri için koşanlarla işim olmaz” dedi.

“Az kaldı düşecekler, silkele başkan silkele” şeklinde destek sloganları atan vatandaşlara Başkan Sarıgül, “Benim silkelememe gerek yok, TMSF onları silkelemeye başladı bile. Merak etmeyin” diyerek cevap verdi.

“Üzerimize çok gelecekler” diyen Sarıgül, “Bize çok saldıracaklar. Başkalarını da saldırtacaklar. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Mustafa Sarıgül’ün her zaman hakkı da vardır, halkı da vardır” diye konuştu.
"BANA OY VEREN PİŞMAN OLMAYACAK"

Kendisine oy verenlerin bir tek gün pişman olmayacaklarını belirten CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül sözlerini, "Başka partiye oy verenler, o kadar çok çalışacağım ki, 6 ay sonra diyecekler ki, ’Sarıgül aslanmış, Sarıgül’e oy vermediğim için pişmanım’" diye sürdürdü.


"SARIGÜL’Ü KORKUTAMAZ, DURDURAMAZLAR"

Mustafa Sarıgül konuşmasını "Bazıları zannediyorlar ki, Sarıgül’ü durdururum, korkuturum. Sarıgül’ü yolundan döndüremezsin" diyerek tamamladı. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül binlerce vatandaşın destek gösterileri arasında Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ne geçti.(DHA)

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 09:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
HULİSİ TAŞTAN
HULİSİ TAŞTAN - 11 yıl Önce

merhaba mustafa sarıgül çok iyiydi bugün. fırça attıkları karlıtepe mah. çoban ateşidir. iyi fırça yediler sarıgülden

fehim kurtulmuş
fehim kurtulmuş - 11 yıl Önce

sayın sarığül büyükşehir belediyesine büyük bir katkıda bulnacağınıza hiç şüphem yok istsnbula sizi gibi siyasi görüşlerinize üslubunuza hayranlık duyuyorumsizin gibilere ihtiyacımız varsaygılarımla

hulisi Taşkafa
hulisi Taşkafa - 11 yıl Önce

çoban ateşlerinde tayfun isimli kimse yok hulisi taşkafa

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153