banner171

SARIGÜL'ün Gaziosmanpaşa'da Dernek Ziyareti...!

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Gaziosmanpaşa- Küçükköy Hürriyet Mahallesinde bulunan Bayburt İli Demirözü İlçe Belde ve Köy Dernekleri Birliğini ziyaret ederek vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destek istedi.

SARIGÜL'ün Gaziosmanpaşa'da Dernek Ziyareti...!
 Sarıgül’ün Bayburt İli Demirözü İlçe Belde ve Köy Dernekleri Birliğine yaptığı ziyarete ; CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, İlçe yönetim kurulu, kadın kolu ve gençlik kolu CHP GOP Belediye Başkan Aday Adayları , Av. Selahattin Meriç, Ferhat Epözdemir ,Meclis Üyesi Aday Adayları,CHP Sultangazi Belediye Başkan Aday Adayı İsa Evsal Yucak, CHP Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Kenan Malkoç’un yanı sıra bir çok Bayburt köy derneği, muhtarlar ve vatandaş katıldı.


Ziyarette konuşan CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ; hemşericilk duygusuna değinerek hemşericiliğin bir örf ve töre olduğunu söyledi ve hiçbir vatandaşı ayırt etmeden herkese hizmet sunacağını vurgulayan Sarıgül, İstanbul’daki camilere nasıl hizmet verdikleri gibi 171 cem evine de hizmet verdiklerini de belirtti. Kimsenin ocağını söndürmek için değil, ocağını tüttürmek için Sarıgül’ün hizmet edeceğini belirten Sarıgül, ayrıca konuşmasında muhtarlarla birlikte sürekli irtibat halinde olacağını ve muhtarları mahallelerin belediye başkanları yapacağını belirterek Yerel seçim sürecinde kendisine vatandaşların destek vermesini istedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153